| IulyanDny a întrebat:

Salut.Aş vrea sa comand de pe olx o placa video prin. posta romana si daca nu corespunde o pot trimite returna(va rog expicati-mi cum o returnez)Fundăăă xD

3 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Da,dar trebuie sa o probezi, unde o returnezi man ala isi ea banii si gata poti returna dar nu sa faci proba, eu unu nu as cumpara nimic de pe olx da in fine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si daca cere prin deschiderea coletului, isida seama din prima privire ca placa este buna sau nu e buna. Omul vrea sa o probeze, eventual pe nu stiu ce joc apoi sa dea un verdict. Cere informatii despre producator, serie, nr, etc verifica pe internet la firma producatoare ce este placa aceea, are drivere, a are tot ce-i trebuie, Nu stiu de ce apelati la "olx" asta cand sunt firme de SH si ai cat de cat o garantie de livrare si de functionare. La o adica returnezi frumos placa la firma si ceri alta sau spui care este defectul, Incearca pe la Diablos Computers sau evo computers. E mai sigur.

| darkusss a răspuns:

Iti spun din prima! Cere-i vanzatorului sa-ti trimita prin curier cu verificare colet. fix asa ii spui.
Daca nu vrea si insista sa trimita prin posta nu cumpara e plin olx-ul de tepari.
Din intamplare am luat si eu o teapa tot cu o placa video de 1 gb de pe fostul tocmai prin posta. a venit o rasnita stricata si am dat banii degeaba.