| Silviullet a întrebat:

Salut. Ce telefon ar fi de ales in jurul sumei de 1000e in 2023? Plus/minus 200e

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

2 Oppo find x3

| 4evergentleman a răspuns:

IPhone 11 Pro Max iPhone 12 Pro varianta cu 64 giga Samsung S21 ultra, Huawei P50 Pro, Sony Xperia 1 IV, Oppo Find X5 Pro, one plus 11, Vivo X90 Pro asta e tare rău, Huawei p60 Pro dar cred că iPhone 12 Pro Max sau Vivo X90 Pro sunt cele mai bune variante, Vivo o să rupă tot, cred că e telefonul anului înafara de OnePlus 11 care vad că e un monstru restul telefoanelor par pantaloni scurți pe lângă asta la ce specificații are și ce poate. Eu as alege intre Oneplus 11 și Vivo X90 Pro

| SweetbutPsychoGirl a răspuns:

Depinde ce nevoi ai..Cameră sau Ram, sau pentru Gaming...sau utilizare normală. Dacă e pentru utilizare normală.Nu are rost să iei un telefon de 1000 de euro.

| literallythesamebruh a răspuns:

Cele mai bune variante ar fi: ceva din seria Galaxy S23, Xiaomi 13 Pro, Asus ROG Phone 7 este cel mai bun overall dacă nu îți pasă de camere, OnePlus 11, dar are câteva dezavantaje față de concurență, IPhone 14 Pro dacă îl găsești în acest preț (nu IPhone 14 sau 14 Plus, și nimic mai jos de atât, poate doar 13 Pro), Huawei P60 Pro, dacă nu te deranjează lipsa serviciilor Google și faptul că nu ai cel mai nou procesor, ci pe cel de anul trecut, și Honor Magic 5 Pro este o variantă destul de bună, dar pare un rip-off al Huawei-ului, consider că mai au de învățat. Ar merge și un Vivo în acest preț. Părerea mea este că nu merită să dai atât de mulți bani pe un telefon care, dacă stai bine să te gândești, face aceleași lucruri pe care le-ar face și un telefon de 400-600 euro sau chiar mai puțin. Totuși, este alegerea fiecăruia și sper că te-am ajutat cu aceste variante.

| Frank51 a răspuns:

Ar fi de ales? Adică?

Răspuns utilizator avertizat
| Silviullet explică (pentru SweetbutPsychoGirl):

Pentru camera mai mult, doresc sa-mi iau unul direct scump pentru ca dupa minim 3 ani nu vreau sa mai am treaba

| Frommywindowcar a răspuns:

Fiindca LG a renuntat la productia de telefoane mobile, eu ti-as recomanda telefoanele ASUS Zenfone 9, Sony Xperia 1 V si 10 V, Nokia G10 inclusiv G50 in special, Samsung Galaxy S23, S20 FE sau A34 sau A54. Daca nu, atunci un iPhone XS sau 13. In final, daca ai vrea sa ai un telefon usor de folosit cu o camera foarte buna si securitata foarte maxima atunci un iPhone ar fi alegerea ta. Dar daca iti place sa-ti personalizezi dispozitivul si sa ai mai multe aplicatii, un telefon Android precum Sony, Samsung, Nokia sau Asus ar fi alegerea potrivita.