| Vasilegabriel1246 a întrebat:

Salut, daca comand mai multe obiecte de pe eMAG de la diferite firme mi le aduce curierul pe toate deoadata?

14 răspunsuri:
| CiobotaruValentin a răspuns:

Salut. În principiu ar trebui să ţi le aducă pe toate odată, depinde de articolul cumpărat în unele cazuri, vezi dedesubtul articolului pus la vânzare timpul de livrare, de obicei articolele uzuale sunt disponibile în timp util, în schimb articolele care nu prea se vând, nu se caută au un timp mai lung de expediere, variind în funcţie de unde îţi este trimis. De obicei dacă adaugi toate articolele în coş şi faci comanda, ar trebui să ţi ajungă toate odată. Eu ţi-am prezentat mai sus conjunctura în care nu ar ajunge-
Sper să te ajute răspunsul meu, o seară bună!

| anonimg a răspuns:

Fără fundă!
Dacă toate produsele sunt în aceeași comandă, ar trebui să îți vină toate deodată, deoarece plătești doar un singur transport, adică un singur curier.
"Dupa ce ai inregistrat comanda, poti urmari statusul acesteia din contul tau de client, in sectiunea "Comenzile mele"". Sursa: https://m.emag.ro/info/livrarea-comenzilor-emag
Deci urmărești o singură comandă.
Eu când am comandat piesele pentru pc am așteptat mai mult de o săptămână, deoarece placa de bază se găsea la celălalt capăt al țării; și dacă a fost o singură comandă, toate celelalte componente au așteptat placa de bază pentru ca să fie o singură comandă.
Dacă erau două comenzi, atunci erau și doi curieri. (Sau putea să fie doar un curier dacă făceai două comenzi separate mai înainte de expedierea primei comenzi.)

| Furnicuta000 a răspuns:

Depinde, nu toate firmele au contract cu aceeasi firma de curierat.

| Holiday a răspuns:

Nu iti vor veni toate odata.

| NLS a răspuns (pentru Furnicuta000):

Bingo!, in sfarsit cineva care citeste intrebarea si o intelege.

Completare la raspunsul tau: Fiind vorba despre partenerii eMag, nu numai ca pot sa aiba contracte cu servicii diferite de livrare, dar foarte probabil sa nu aiba produsele in stoc la aceeasi data.

In plus, fiecare partener eMag are sediul pe unde si-a intarcat dracu' copiii, asta e un alt treilea motiv pentru care o sa fie
livrari diferite, in date diferite.

| Holiday a răspuns (pentru anonimg):

"Dacă toate produsele sunt în aceeași comandă, ar trebui să îți vină toate deodată, deoarece plătești doar un singur transport, adică un singur curier."

Vin toate odata DOAR daca sunt vandute direct de eMag sau de un singur partener. Daca sunt de la mai multi parteneri nu vin toate odata si platesti transport separat pentru fiecare partener in functie de politica fiecaruia.

"Fără fundă!"

La ce prostii ai spus, sigur meritai funda...laughing

| Furnicuta000 a răspuns (pentru NLS):

Eu am comandat mai demult o perie de par si un televizor, in acelasi timp, ambele vandute de eMAG si in stoc. Televizorul a venit cu Fan si peria de par cu Cargus a doua zi, deci nu e o regula.

| anonimg a răspuns (pentru Holiday):

Păi și dacă se face doar o singură comandă, adică o singură plată, atunci va fi și un singur curier, adică un singur transport.
Altfel vor fi mai multe comenzi, și deci mai mulți curieri (sau poate doar unul care efectuează mai multe comenzi la aceeași adresă); și mai multe plăți.
Deci dacă este o singură comandă cu mai multe produse, atunci urmăresc o singură comandă și nu mai multe.
Deci dacă fac o singură comandă, nu pot să urmăresc 7 comenzi, adică câte una pentru numărul de produse comandate. Pentru că la o comandă va fi o singură plată.
Eventual firmele trimit produsele lor la centrul eMag, iar apoi eMag le trimite pe toate cu un singur curier, un singur transport. Nu știu exact, dar ca și client m-aș lipsi de a comanda după eMag. Le-aș lua și mai ieftin de pe site-ul magazinului care vinde pe eMAG.

Iti spun inca o data cu frumosul: bati campii!
Daca nu stii, nu te mai contrazice aiurea. Nu trimite nici un partener produsele la eMag, le livreaza ei din depozitele proprii direct catre cumparatori.

"Modalitati de livrare pentru produsele vandute de partenerii eMAG Marketplace

Unele produse din site sunt vandute de catre partenerii nostri din eMAG Marketplace. Aceste produse sunt livrate direct de catre partener, prin curier rapid, fie catre client, fie catre locker-ele eMAG easybox. Costul si conditiile de livrare sunt afisate pe pagina partenerului – o poti accesa apasand pe numele acestuia, afisat in pagina produsului.

Daca intr-o comanda ai atat produse eMAG, cat si produse vandute de un partener eMAG Marketplace, acestea vor fi livrate separat – produsele eMAG vor fi livrate de catre unul dintre curierii cu care avem contract, iar produsele partenerului vor fi livrate de catre curierul cu care lucreaza acesta.

Produsele eMAG Marketplace nu pot fi livrate in showroom-urile eMAG, la oficiile Postei Romane si nici nu pot fi ridicate de la sediul partenerului."

| anonimg a răspuns (pentru Holiday):

Tot ce se numește "Emag Marketplace" se referă la mâncare, și aceasta are o cu totul o altă politica de transport față de alte produse care nu sunt supuse alterării.
Acesta este numărul de informații de la eMag: 0722250000
Aceasta va scăpa pe mulți de niște bătăi de cap.

"Tot ce se numește "Emag Marketplace" se referă la mâncare..."

Din rau in mai rau te-ai dus. Nu se refera la mancare, asta este numele platformei de vanzari eMag. N-are nici o legatura ca e vorba de mancare, becuri sau masini.

Dar vezi ca esti fraier, nu poti verifica mult mai simplu daca e cum spun eu sau cum spui tu? Fara telefoane, fara citit "Termeni si conditii", in 2 minute, simplu de tot? Te duce mintea cum?

Lasand la o parte verificarea asta, m-am uitat in contul meu Emag si am 41 de comenzi la ei si la parteneri, deci crede-ma ca stiu cum functioneaza asta, nu vorbesc din auzite.

| OldSoul a răspuns:

Daca le cumperi din market place, adic de la vanzatori diferiti, cel mai probabil nu vor ajunge toate odata.
Sunt sanse destul de mici ca acei vanzatori sa aiba contract exact cu aceeasi firma de curierat, si sa trimita produsele astfel incat sa ajunga la acelasi curier.
Insa, chiar si asa, daca produsele vor fi predate curierului intr-un interval anume, si vor fi livrate de acelasi curier, vei putea avea surpriza sa vina toate produsele in acelasi timp.
Totul tine de curierul care va livra produsele, si respectiv de timpul de procesare al comenzilor.

| anonimg a răspuns:

Acum am găsit scris:
"In cazul in care vei comanda simultan produse de la eMAG si alti parteneri, vei primi cate un colet separat de la eMAG si fiecare partener."
Sursa: https://m.emag.ro/info/despre-emag-marketplace

| Bizon95 a răspuns:

In teorie, da, toate ajung la eMAG cu, transport propriu/eMAG si apoi de la eMAG, cu curier la tine

in practica, ACUM IN MOMENTUL ASTA MATRET, am dat ieri telefon la eMAG si robotul m-a informat ca fiecare produs ajunge separat, pentru ca se incearca in felul asta urgentarea livrarii cu ocazia Black Friday, cand e aglomeratia de pe lume la livrari!