| unu111cool a întrebat:

Este adevarat ca pe 29 luna asta(nu stiu sigur),o singura noapte sunt reduceri mari la magazinele electronice? Mi-a zis un vecin, daca stiti ceva FUNDA!

Răspuns Câştigător
| Mihaitza009 a răspuns:

Da asa este este Vinerea Neagra sunt reduceri foarte mari pe internet...pot fi reduceri de pana la 90 % la anumite lucruri este cea mai asteptata zi insa se epuizeaza stocul foarte repede
funda?

| unu111cool explică (pentru Mihaitza009):

La ce magazine? Sau unde pe net?

| Mihaitza009 a răspuns (pentru unu111cool):

De obicei magazinele mari ca eMAG pc garaje f64 originals ...etc sunt multe magazine online pe care se cumpara de black friday dar numai pe net gasesti aceste oferte mari

13 răspunsuri:
| alexs99 a răspuns:

Este adevarat, pe 29 are loc Black Friday, cand vor fi mari reduceri la majoritatea produselor din multe magazine online sau offline.

| Latinmoon a răspuns:

Da este Black Moon atunci se ieftinesc o gramada de produse!winking

| AlexandruTeodor a răspuns:

Da pe internet. Uita-te pe Emag ( http://www.emag.ro/ ) sau Pc Garage ( http://www.pcgarage.ro/ ). Ei au reduceri, ziua asta se numeste Black Friday. Succes!

| SKillerQSama a răspuns:

BLACK FRIDAY reduceri pentru a atrage mai multi oameni aceste reduceri se fac numai la magazine oficiale de electrocasnice si vinerea se fac daca te duci la un magazin oarecare nu o sa gasesti daca ai prin zona ta vreun magazin oficial te duci vinerea plz funda

| unu111cool explică:

Vreau mai multe informatii, va rog.

Deci de vinerea neagra pe net pe site.uri ca eMAG sunt reduceri de pana la 90% fiind totul la reducere si poti cumpara lucruri foarte ieftine

| unu111cool explică (pentru Mihaitza009):

Spune-mi exact cand e pe eMAG sau flanco si iti dau funda.

Este vinerea pe data de 29noiembrie vinere la ora 12 noaptea fix adica vineri noaptea dupa ora 12 incepe reducerea

| unu111cool explică:

Reducerile incep joi la 00:00 sau vineri la aceeasi ora?

| alinexexeexexex a răspuns:

Black friday cine nu stie happy

| marius9000 a răspuns:

Da este adevaarat se cheama BLACK FRIDAY!
dai funda?