| unu111cool a întrebat:

Este adevarat ca pe 29 luna asta(nu stiu sigur),o singura noapte sunt reduceri mari la magazinele electronice? Mi-a zis un vecin, daca stiti ceva FUNDA!

Răspuns Câştigător
| Mihaitza009 a răspuns:

Da asa este este Vinerea Neagra sunt reduceri foarte mari pe internet...pot fi reduceri de pana la 90 % la anumite lucruri este cea mai asteptata zi insa se epuizeaza stocul foarte repede
funda?

13 răspunsuri:
| AlexandruTeodor a răspuns:

Da pe internet. Uita-te pe Emag ( http://www.emag.ro/ ) sau Pc Garage ( http://www.pcgarage.ro/ ). Ei au reduceri, ziua asta se numeste Black Friday. Succes!

| marius9000 a răspuns:

Da este adevaarat se cheama BLACK FRIDAY!
dai funda?

| unu111cool explică (pentru Mihaitza009):

La ce magazine? Sau unde pe net?

| Mihaitza009 a răspuns (pentru unu111cool):

De obicei magazinele mari ca eMAG pc garaje f64 originals ...etc sunt multe magazine online pe care se cumpara de black friday dar numai pe net gasesti aceste oferte mari

| alinexexeexexex a răspuns:

Black friday cine nu stie happy

| unu111cool explică:

Vreau mai multe informatii, va rog.

Deci de vinerea neagra pe net pe site.uri ca eMAG sunt reduceri de pana la 90% fiind totul la reducere si poti cumpara lucruri foarte ieftine

| SKillerQSama a răspuns:

BLACK FRIDAY reduceri pentru a atrage mai multi oameni aceste reduceri se fac numai la magazine oficiale de electrocasnice si vinerea se fac daca te duci la un magazin oarecare nu o sa gasesti daca ai prin zona ta vreun magazin oficial te duci vinerea plz funda

| unu111cool explică (pentru Mihaitza009):

Spune-mi exact cand e pe eMAG sau flanco si iti dau funda.

Este vinerea pe data de 29noiembrie vinere la ora 12 noaptea fix adica vineri noaptea dupa ora 12 incepe reducerea

| alexs99 a răspuns:

Este adevarat, pe 29 are loc Black Friday, cand vor fi mari reduceri la majoritatea produselor din multe magazine online sau offline.

| Latinmoon a răspuns:

Da este Black Moon atunci se ieftinesc o gramada de produse!winking

| unu111cool explică:

Reducerile incep joi la 00:00 sau vineri la aceeasi ora?