| PaulcereAjutor a întrebat:

Salut. Eu doresc sa achiziționez un aparat foto. Dacă este ceva ieftin și de calitate va rog sa îmi trimiteți link.

12 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ieftin si bun nu gasesti, un aparat foto bun variaza intre 1500-3000 lei sau mai mult pot ajunge si la 2000 de euro, dar ai cameră buna la telefon nu mai merita sa dai banii pe aparate foto decat daca esti fotograf profesionist si faci poze la nunti botezuri si din asta scoti bani, altfel pentru poze in natură este bun telefonul, acum telefoanele au 3 sau patru camere care fac poze HD sau full hd la minut.

Bula
| Bula a răspuns:

Iti recomand un aparat foto marca "Sony Cybershot".
Mic, fotografiaza si obiectele /animalele in miscare, face poze clare si frumos colorate, cu rezolutie mare.
De exemplu:
https://altex.ro/......MFDSCW800B

| Simpatic a răspuns:

Eu as merge spre deosebire de ce a comandat domnul Bula, pe marca Canon, insa sunt ceva mai scumpe!
Acel Sony e un aparat de buget si cu siguranta se potriveste cu ceea ce cauti.
Tatal meu are un Canon (da omul e pe model vechi) si a costat 1000 de lei acum 6-7 ani happy pentru ca are nevoie la serviciu, fara sa fie fotograf, acolo costul unui "aparat" foto depaseste de cele mai multe ori o masina bunicica sh.
La aparatele foto Sony salvarea fisierelor video se face pe alt format decat obisnuitul MP4, default este AVCHD, dar cu siguranta din setari se poate alege si mp4 acolo unde exista posibilitatea, sau se face usor covertirea cu orice soft amator sau profesionist.
In plus tu ai zis de poze deci nu se aplica ce am spus putin mai sus, ca daca e vorba de filmat acest Sony SONY DSC-W800B stie doar HD si nu FullHd, cele din urma costand mai mult.
Dar e de luat in calcul pentru un amator recomandarea colegului.

| sierra1 a răspuns:

Câți bani inseamnă la tine "ieftin"?

| darrio2007 a răspuns:

Spune o sumă „ieftina" si iti recomand.

Răspuns utilizator avertizat
| PaulcereAjutor explică (pentru KronstadtRevival):

Ii ok dacă iau un Canon 2000d dslr second hand sau nou?

Mulțumesc mult.

Ce card de memorie îmi recomanzi? Am înțeles că nu poate fi folosit fără card acest aparat.