| mariusgone a întrebat:

Salut fani ai muzicii; stie careva sa-mi spuna si mie, va rog frumos, un magazin unde pot face comanda online pentru ultimul album solo al lui Cheloo? (Cheloo - Cel care uraste)

Mi-am rupt creierii din cap si cablul de la internet si nu am gasit nici un magazin online de unde sa pot cumpara acest album. In zona mea, nu am nici un magazin cu CD-uri... asa ca sunt obligat sa comand online.

Multumesc foarte mult! Apropo, dau si funda!

Răspuns Câştigător
| Niiiicu a răspuns:

Cd este scos de firma 20cmrecords dar nu este prea relevant siteul http://www.20cmrecords.com/#
insa totusi am azut ca ar fi cateva de vanzare pe okazii. poate incerci acolo

11 răspunsuri:
| Niiiicu a răspuns:

Uite sfatul meu:cauta pe youtube videoclipul original si vezi de cine este promovat albumul adica roton, rop, mediapromusic etc si apoi suni la ei si intrebi daca merge sa il comnazihappybig grin bafta

Răspuns utilizator avertizat
| adrew a răspuns (pentru tputputpu123):

As vrea un album de la Cheelo pentru ca critica prosti ca tine

Prin expresia aia cheloo promoveaza patriarhatul, elvis e bun doar pentru auditoriul femenin, glasul lui dulce nu cred ca e pentru urechile unui barbat, Michael Jackson - geniu? posibil, dar trebuia intii de toate sa fie barbat, ma scuzi daca esti fata si te-am ofensat

Da a fost o vreme cind i-am sters piesele din playlisturile mele, unele piese sint prea exagerate, si unii si altii au dreptate in ceva si gresesc in altceva, care e mai aproape de convingerele tale, acela are dreptate, insa asta nu inseamna ca e adevarul obiectiv, tot timpul se vor gasi parti contra, cel mai important e sa nu fii un fanatic cu spume la gura gata chiar sa omoare pentru ideile sale

| mariusgone explică:

Aloo, aloo, copii... gata va rog!

Niiiicu, multumesc frumos! O sa incerc sa fac si asta, chiar maine. O sa revin cu o funda, am vazut ca sunt importante... sau in fine, nu-mi pasa... dau un click pe aia daca pot achizitiona albumul!

Multumesc inca odata!

| mariusgone explică (pentru Niiiicu):

Frate, scuza-ma, dar imi danseaza creierii in cap. Am dat pe mai multe videoclipuri pe YouTube. Am gasit ceva legat de ISP Production, sau cam asa ceva; dar, cand am cautat pe google asta, nu am gasit nimic. Daca poti si vrei, te rog frumos sa-mi dai tu un link catre casa de discuri care a scos CD-ul acesta.

Multumesc foarte mult!