anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

M-am decis sa imi achizitionen jocul Minecraft, numai ca am o nedumerire. Tatal meu are un card VISA, in acesta punand o parte din salariu, salariul este in lei, iar jocul este 20 de EURO. Pot cumpara jocul asa, adica dupa achizitonare ar trebui sa lipseasca vreo 85 de lei? happy

Răspuns Câştigător
| TRUSTEDro a răspuns:

Salut! Da, poti sa faci placa cu un card in lei daca acesta este de utilizare internationala. Alea MasterCard si Maestro merg sigur, dar cel mai bine intrebi la banca daca poti face comanda aceasta cu cardul pe care il ai. Sau incerci sa-l introduci pe site si vezi daca il primeste. Cat despre partea cu pretul final, ar trebui sa-ti zica pe site cu ce valoare euro se face schimbul sau calculezi tu orientativ folosind cursul la zi. Sa ai spor la Minecraft! happy

9 răspunsuri:
| gratian a răspuns:

Fa ce vrei

| Exaizo a răspuns:

Exista versiuni piratate care isi dau update la zi. Ti-as fi dat link dar nu este permisa promovarea jocurilor piratate.
Dar ideea era ca daca [,] cauti gaseste pe internet.

| Apetrei_Bogdan_1995 a răspuns:

Banca face tranzicia automat asa ca atunci cand vei plati 20 euro banca iti va lua echivaluntul in lei care e cam 90 de lei.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Se va face conversie automat la cursul bancii din ziua aia

| AlexL28 a răspuns:

De ce nu-l iei din Romania?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru AlexL28):

Mai exacte de unde?

| AlexL28 a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai...scrie pe google Minecraft pret si apoi pentru ce il vrei (PS, XBOX, PC)...trebuie sa-ti dea daca este.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru AlexL28):

Am nevoie de joc pe PC si nu exista de cumparat, precum la console.

| AlexL28 a răspuns (pentru anonim_4396):

Dar exista jocul pentru pc?
Oricum, eu as cauta un tor rent, in general cumpar jocuri, dar pentru un joc facut in Java, minecraft e prea scump...