Daca publici un anunt gratuit, va fi gratuit pe toata perioada de valabilitate. Dupa ce expira cele 30 de zile, vei primi mail ca anuntul a fost dezactivat, iar daca intri in cont (aplicatie), la Anunturile mele -> Dezactivate, vei vedea ca in dreptul anuntului apare un buton: Activeaza. Vei fi trimis la o pagina unde te intreaba daca vrei sa platesti, apesi pe: Continua fara promovare -> Felicitari! Anuntul tau a fost activat! Daca vrei sa-l Reactivezi (adica in timpul perioadei de valabilitate sa il repostezi, sa zic asa, sa para ca e prima zi in care l-ai postat si nu a 20-a sau a cata ar fi in mod normal), atunci trebuie neaparat sa platesti. Deci dupa cele 30 de zile nu trebuie sa pui din nou anuntul (adica sa incarci pozele, descrierea, nr de telefon etc), ci doar sa-l activezi. Poti avea mai multe anunturi valabile in acelasi timp, nu cred ca este o limita. Atentie ca este limita pe numarul de categorii (cred ca doar 10-20 de anunturi se pot posta in aceeasi categorie fara sa platesti).
Stiu ca dupa o anumita perioada de timp, sa zicem 30 zile, ti-l trece ca inactiv si dupa ce il reactivezi trece iar pe prima pagina inca nu stiu cate zile.
Sunt categorii si categorii, cele care nu sunt din categoria auto au mult mai multe sanse sa ramana in primele pagini mai multe zile.