| Condrache_Marian_1989 a întrebat:

Salut TPU, am facut o comanda pe eMAG cu livrare prin easy-box, astazi mi-a venit sms cum ca a ajuns in easy-box, intrebarea mea ar fi, eu n am timp zilele astea sa ma duc sa l iau, cam cat se poate tine pachetul acolo? sau primesc notificare sms apel de la eMAG sau curier cum ca sa ma duc sa l iau sau primesc taxe suplimentare pentru zilele in care nu l-am luat? multumesc

6 răspunsuri:
| Holiday a răspuns:

Dupa 72 de ore este luat si trimis inapoi vanzatorului. Dar poti trimite pe altcineva sa-l ridice de la easy box, daca tu nu poti.

| carevaescu a răspuns:

Depinde de easybox. Daca apesi pe linkul din sms te va redirectiona catre o pagina unde vei vedea pana cand va fi tinut.

De obicei iti spun si in sms pana cand te poti duce sa l iei

| Hyperion7 a răspuns:

Maxim 3 zile, după care acesta in caz ca nu este luat, va fi trimis înapoi și dacă ai platit cu cardul ...vei primi banii înapoi pe card in câteva zile, in funcție de comerciant.
Posibil sa specifice acest lucru pe site -ul lor și o mențiune.Sa te uiți în mail, acolo ți se specifica clar până când stă coletul in easybox.
Numai bine!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pe langa sms o sa iti vina si un mail si iti zice exact pana cand sta acolo. Vrep 48-72 ore. Daca nu il ridici se face retur automat

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Pe email-ul primit scrie si pana cand se tin in easy-box. Pe SMS nu scrie.

Răspuns utilizator avertizat