Ar trebui sa te contacteze in caz ca stocul s-a epuizat cand tu ai facut comanda. E posibil ca cineva sa fi plasat comanda in acelasi timp cu tine si stocul nu se actualizase.
Am doar intrebat, considerand faptul ca jocul care l-am comandat joia asta mai este numa 1 pe stoc acum (erau multe pe stoc cand l-am comandat eu)
Dar probabil cred ca acest colet este in depozitul curierului si nu este updatata starea livrarii, pentru ca ei de obicei nu updateaza starea livrarilor.
Dac-ai comandat când era pe stoc, stai liniștit, vei primi comanda. Comanda oricum a fost înregistrată în baza lor de date, pe numele și datele tale (adresa), te vor contacta prin mail referitor la produs.
Ar fi bine sa dai telefon si sa te convingi cu un operator care o sa verfice in interfata lor (unde tu nu ai cum sa ajungi)
se pot intampla lucruri aiurea cu stocul eMag
de ex. am comandat un hdd, dupa 2 zile nici o miscare, dau telefon si "altcineva a plasat aceeasi comanda in acelasi moment cu mine pe ultimul produs de pe stoc, si deci comanda dvs inca nu e plastata, peste 3 zile facem reaprovizionare de stoc"
WOW sa ii tot iubesti, insa mi-a venit hdd-ul intr-o saptamana
sau
comand o memorie "nu avem pe stoc, vine in 11 zile"... aveam nevoie repede, dar, ok... a doua zi verfic site-ul, memoria era pe stoc "disponibila chiar acum in showroom", dau telefon "cineva nu a ridicat comanda la memoria aia care e pe stoc, si ca memoria mea vine in 10 zile"
PE BUNE?!? a doua zi imi venea memoria acasa
Mi sa întâmplat asta si nici in ziua de azi n.am mai primit semne ca ar veni cu ea.
Buna.
In mod normal se pune comanda in asteptare iar atunci cand au produsul pe stoc sa te contacteze inainte pentru a te intreba daca mai esti interesat, a de produsul respectiv.