| techcumario a întrebat:

Salut TPU, am o întrebare în legătură cu BSI București:

Știe cineva daca mai sunt întârzieri de 1 lună sau daca s-au mai remediat din aceste probleme? Aștept un telefon din Japonia cumpărat de pe buyee.jp (ceva site japonez proxy, telefonul a costat doar 25-30$ deci nu e ceva scump și nici greu, fiind doar un telefon în colet) și de 9 zile aștept telefonul sa vina la mine (sau macar la oficiul postal), a stat 4 zile să ajungă din Japonia în Romania, apoi inca 4 zile din BSI București până la Bucuresti HUB Regional (din cate am înțeles e ceva similar cu BSI București și tot un serviciu de "1 stea" ar fi după ce am citit majoritatea din review-uri), iar din data de 17 Ianuarie 2025 telefonul stă "in prelucrare la București HUB Regional", credeți că o să îl mai primesc săptămâna asta sau ar trebui să-mi fac griji? (Ca și idee, n-am primit niciun aviz la mine acasă în căsuța poștală și nici vreun apel sau sms în legătură cu venirea coletului la oficiul poștal, încă aștept să se schimbe ceva pe tracking-ul ăsta, dar văd că nimic nu se întâmplă...)

2 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Nu stiu, mai. De exemplu pe eBay websiteul asigura vamuirea si plata TVA. Importand din Japonia, trebuie sa platesti vama si TVA.