| AlePanda a întrebat:

happy Am o intrebare...Stiti vreun site din afara [gen ebay, amazon] la care nu trebuie sa platesti comanda cu cardul? Parintii nu ma lasa, cu totul ca le-am explicat ca aceste site-uri sunt sigure si iti dau banii inapoi daca nu esti multumit...Dau funda cui ma ajuta happy

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
12 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| AlePanda explică (pentru Barbu_Andrei_1992):

Accesorii,haine,incaltaminte.Chestii de genul

| AlePanda explică (pentru Barbu_Andrei_1992):

Mersi.Au haine chiar draguteee love struck Funditaaaa

| mixxjim a răspuns:

In strainatate nu sunt, dimpotriva, zicem mersi daca livreaza in Romania si daca facem plata anticipat, cu cardul. Chestia cu banii inapoi este foarte relativa, mai ales cand comanzi din strainatate. Deseori costul transportului este foarte mare putand fi chiar egal, poate chiar si mai mare decat costul produsului comandat (depinde de valoarea produselor). Iti dai seama ca daca nu-ti place si vrei sa-l trimiti inapoi trebuie sa platesti iar transportul, deci ajungi s-arunci 50 de dolari sau euro (adica vreo 200 ron), daca nu si mai mult, doar ca sa se plimbe o carpa pe drumuri.

| PentagoN a răspuns:

Emag, de cate ori am achizitionat ceva, banii ii plateam cand sosea masina cu pachetul in fata blocului happy

| AlePanda explică (pentru mixxjim):

Majoritatea produselor au free shipping tongue si nu prea cred ca as trimite inapoi, mai degraba as pastra imbracamintea pana mai cresc si imi vine, daca nu as vinde-o.

| mixxjim a răspuns (pentru AlePanda):

Free shipping este pentru tara unde este site-ul, nu pentru strainatate, ai grija ca multi isi iau teapa cu asta. Cu chestia cu trimisul inapoi trebuie sa-i lamuresti pe parintii tai, ca daca nu-ti place ceva il vinzi aici

| AlePanda explică (pentru mixxjim):

Nu-i neaparat, daca scrie post to worldwide trimite oriunde...

| mixxjim a răspuns (pentru AlePanda):

Confunzi serviciul de expeditie, care este worldwide, cu free shipping, care inseamna transport gratuit numai in tara respectiva, nu inseamna ca daca expediaza oriunde in lume o fac gratuit happy Vezi ca in general site-urile mari care expediaza si in strainatate au o lista cu tarifele aplicabile pentru transport pe tari. Nu-ti face vise, nu face nimeni pomana, transportul international nu poate fi gratuit pentru ca sunt costuri mari implicate in asta.

| my23ro a răspuns:

Freeshiping exista cu siguranta pentru foarte multe tari nu doar pentru tara din care se trimite produsul. Dar cred ca stii asta deja AlePanda...
Mai sunt si persoane care te lasa sa iti platesti produsul prin virament bancar sau atunci cand produsul iti ajunge acasa, dar sunt putini.
Incearca sa le explici parintilor tai despre PayPal. Atunci cand platesti cu cardul pe Ebay sau Amazon, persoana careia ii trimiti banii nu iti vede datele sau orice altceva, in afara de adresa bineinteles, dar in nici un caz datele tale bancare.
Eu am comandat produse si din China si din America (freeshiping bineinteles)...
Pachetul de obicei din tarile care nu fac parte din Europa ajung la posta vamala si trebuie sa il ridici de acolo.
Grija mare daca vrei sa comanzi electronice...

| AlePanda explică (pentru my23ro):

Oricum am de gand sa comand electronice [nu prea am incredere]. Chiar nu stiam chestia asta ca nu arata datele bancare thinking Mersi mult ca m-ai informat big grin

| my23ro a răspuns (pentru AlePanda):

PayPal este un serviciu foarte sigur. Si face legatura intre tine si vanzator.
Citeste pe google despre PayPal si vei vedea. Acum exista si site de PayPal in Romania...
Iar cu electronicele nu e vorba de incredere atat de mult cum e vorba de taxele care trebuie platite.
Toate electronicele in America sunt mai ieftine dar trebuie platita o taxa la vama si tot acolo ajungi laughing) asta ar fi ideea cu telefoanele si restul treburilor.
Eu as vrea sa imi cumpar o tableta care nu trece de 70 de dolari dar mi-e frica de taxele vamale.
Succes!