„nu am primit nimic mesaj ca primesc colet si am primit un apel si nu am raspuns ca eu de fel nu raspund la apeluri,"
Ca idee, de ce nu raspunzi la apeluri daca ai telefon si astepti colet?
Pai daca nu am primit nimic ca se livreaza astazi, inainte primeam si pe temu nu era actualizat statusul comenzii
Trebuia sa raspunzi la apel. Am comandat de pe Temu pe 28 decembrie, pe site aparea ca primesc pana pe 15 ianuarie. Am fost sunat pe 10 de catre curier ca imi vine coletul. Am raspuns.
Eu doar odata am fost sunat, o sa raspund de acum incolo, dar nici ei nu au actualizat corect statusul sa zica ca e in depozit in Pitesti
Pai zice ca e returnat la expeditor si nu cred ca mai are coletul persoana respectiva, dar normal zicea ca livreaza la fan box si nici statusul nu era actualizat ca zicea ca e in București
Fan Courier te suna si incearca livrarea si a doua zi. Asa procedeaza curierii corecti.
Sunt unii care daca n-ai raspuns la tel, duc coletul la depozit pentru retur.
Tu trebuie sa contactezi Fan Courier din orasul tau si sa intrebi unde e coletul. Daca inca se mai afla in depozitul lor, poti merge sa-l ridici.
Data viitoare raspunde la tel! Nu vei primi intotdeauna SMS.
Mi l-au dus direct la București, nu u mai venit cu el. Trebuia sa sune de 3 4 ori măcar. Pe temu zice ca e declarat pierdut si nu a putut fi livrat. Macar mi-au dat banii inapoi
Temu a platit oalele sparte de firma de curierat. Nu-i in regula.
Fa o plangere la Fan Courier.
Faceam plangere daca nu-mi dadeau banii inapoi, macar atat, trebuiau sa dea mesaj ceva ca vin cu coletul si fix in ziua respectiva am verificat si nu arata ca se livreaza si dupa m-am trezit ca m-a dezlogat de pe aplicatia fan courier si dupa m-am chinuit sa ma loghez ca nu mai mergea parola si m-am trezit ca e returnat si normal trebuia la fan box sa il duca ca asa zice pe aplicatie si mai am un colet care e de pe 13 in depozit in orasul in care stau si nici acum nu vine
Incurci lucrurile.
Banii inapoi ti i-a dat Temu.
Fan Courier e firma de curierat care nu a livrat coletul. Lor sa le faci plangere!
Pai da, Fan Courier merita plangere, dar ma refeream ca e bine macar ca am primit banii inapoi. Faza e ca iar o sa imi vina prin Fan Courier colete, iar o nu i sa le aducă, macar sa vina prin sameday si posta romana ca unele asa au venit
Si cum se invata minte ala de la Fan Courier?
Fa-le plangere si vor lua masuri!
O sa le fac plangere, inainte nu ma pacaleau, acum isi bat joc
Ai aici adresa de email: https://www.fancourier.ro/contact/
Mulțumesc frumos
Raspunde la telefon data viitoare cand stii ca astepti un colet.
Asta daca chiar vrei sa-l primesti, daca nu, fa pe desteptul in continuare.
aledior123 întreabă: