Cu ce? Probabil n-au avut produsul in UE si l-au importat, si acum a ajuns in UE! Care-i problema?
Intrebarea aceasta a mai fost pe aici de foarte multe ori.
https://www.tpu.ro/cauta/intrebari/?keyword=HOLLAND&ord=data
Frenezia cu shein e chiar de speriat.
Unele produse ajung si la 30 zile, am patit pentru o componenta de calculator, dar daca nu te grabesti, merita asteptarea daca nu ti se "altereaza" comanda.
Stai linistit ca shein trimite marfa cu cel mai ieftin transport din China, putand sa dureze intre 2 si 4 sapatamani.
trackingul este valabil numai international, dar nu pentru toate tarile, fiindca nu este un servciu de curierat platit, ci unul foarte ieftin, fara tracking peste tot.
Stai liniștit ca îți va veni comanda acasă. Eu am dat comanda pe 6 februarie și mi-a fost livrata azi.
Apasă pe Urgent Delivery sa grăbești comanda. Ție poate sa îți vina între 22.02 - 01.03. Sau și mai repede de atât. Și mie mi-a stat câteva zile bune blocat în Olanda.
Niciodată nu am avut probleme cu Shein, comand in fiecare luna de la ei, de vreun an jumate sunt fan.
30 de zile de pe Shein sau cumva la tine era Aliexpress? Sunt site-uri total diferite și la transport la fel.
La Shein ai termen de livrare între 11-18 zile lucrătoare, 2-3 săptămâni. Dacă este trecut de acest termen, contactezi imediat la Customer service pentru returnarea banilor.