| MaNuela_RoMina_1999 a întrebat:

Maine este ziua mea. Implinesc 14 ani si sunt o mare fana Black Veil Brides. Si acum vine si intrebarea mea: Stie cineva vreun site din Romania sau si din alta tara din UE, unde as putea gasi asta: http://store.bandmerch.com/productimg/zoom/A63634B004.jp g
Vreau sa fie din UE pentru ca, chiar nu am cum sa ajung la vama sa ridic pachetul si am citit ca trebuie sa platesc in plus fata de transportul naval cand merg sa-l ridic. Va rog din suflet ajutati-ma! Daca stiti ceva, va rog mult de tot sa-mi spuneti! Poate n-am ales prea bine categoria :/. Si fara raspunsuri prostesti. FUNDAAA celui care reuseste sa ma ajute! :/

Răspuns Câştigător
| LikeARollingStone a răspuns:

Te ajuta cu vreo ceva asta?
https://www.etsy.com/......s-inspired
La multi ani!;)

11 răspunsuri:
| robi1990 a răspuns:

Aia sunt niste drogati, mai bine asculti muzica populara

| Bøøgey a răspuns:

Ptu, drace, tu esti animalul ala din poza?

| MaNuela_RoMina_1999 explică (pentru Bøøgey):

Da, eu sun. Si ce? Ai vreo problema cu asta?

| MaNuela_RoMina_1999 explică (pentru robi1990):

Nu, multumesc! Asculta tu muzica populara. Eu am pus o intrebare, si astept raspunsuri normale. Nu ma intereseaza parerea ta personala.

Si nu cred ca ai tu dreptul sa-i spui cuiva animal.

| Bøøgey a răspuns (pentru MaNuela_RoMina_1999):

Crezi prost.

Da pai bun cuvantul "prost" ca doar asta ne arati. Prostia!

| Bøøgey a răspuns (pentru MaNuela_RoMina_1999):

Serios? :o Fascinant spirit de observatie.

| robi1990 a răspuns (pentru MaNuela_RoMina_1999):

Pai ma doare mintea si capu cand vad o fata care nici n-are buletin si spune ca e fana mare la nebuni aia. Rock-ul a fost creat din haos si nebunie si mai e si demodat.

| MaNuela_RoMina_1999 explică (pentru robi1990):

1.Nu-mi pasa ca te doare capu' sau mintea; 2.Rock-ul a fost creat sa fie ascultat de oameni mai nebuni asa si 3.Peste cateva zile, am si buletin, nu te ingrijora. O zi plina de muzica populara iti doresc! big grin