| Laska a întrebat:

peste citeva zile e Anul Nou, dar eu nu stiu ce se-mi doresc.Am primit deja cadoul, dar parintii mau pus sa-i scriu scrisoare Mosului, parca ar fi o iluzi ca vreau sa-mi mai faca cadou.Si eu nu stiu ce mi-as dori, voi ce v-ati dori? Funda cel mai original raspuns!

14 răspunsuri:
| LolaLollita a răspuns:

-O tinuta de revelion, pusa la punct. Pantofi, rochie, accesorii big grin
-Trusa de machiaj

| FadetoBlack a răspuns:

Să-ţi plătească un profesor de română, sau să-ţi cumpere o carte de gramatică, că eşti cam foarte varză.

| RaluckSakura a răspuns:

Eu imi doream o tableta si un telefon dar deja mi le-a adus mosul.happy

| pwp a răspuns:

Am tot ce mi-am dorit...m-ai bine i-ai scuti de alte cheltuieli...Eu n-am primit niciodata cadouri de Anul Nou laughing La tine e o traditie?

| Laska explică (pentru FadetoBlack):

Eu locuiesc in Russia, dar am venit in vizita la verisoarea mea si ea mi-a propus acest blog, caci e lipsita de fantezie, iar intrebarea mea necesita raspuns nu critica, sau simplu "sa fie la numar"

| Laska explică (pentru pwp):

Deci spui ca ai tot ce ti-ai dori, da, eu vad.Ce poate sa-ti mai trebuie, calculator mincare pat.Deci spui ca nu ai primit niciodata cadouri, eu as spune Sa incerci sa darui, poate macar atunci vei primi.Ti-as compatimi ca nu ai primit cadouri, dar n-are rost-tu tot ai.Iresponsabil esti caci scrii ce iti vine la persoane care iti cer ajutor, sa stii, nu-ti mai cer. Poti sa dormi linistit "totul are" ridicol

| Skrilly a răspuns (pentru FadetoBlack):

rolling on the floor prea genial!

| Skrilly a răspuns:

Cere-le niste haine dragutehappy

| FadetoBlack a răspuns (pentru Skrilly):

happy Ar trebui să-ţi mulţumesc?

thinking ti-am dat dreptate deci...thinking!?^^

| FadetoBlack a răspuns (pentru Skrilly):

Nah, să nu fiu nesimţită, Mulţam.

^^ pff

| Laska explică (pentru Skrilly):

Daca vreai sa-ti multimesti idolii, o poti face fara profilul meu

| pwp a răspuns (pentru Laska):

Daca am tot ce vrei sa fac?
Nu te gandi ca am tablete,iPad-uri sau chestii de-astea...Dar nici nu mi le doresc! Sunt multumita cu o casa calda, o familie iubitoare, calculator, televizor si smartphone.
Dar nu stiu de unde ideea asta cu, cadouri de Anul nou...am daruit si mi s-au oferit cadouri de Craciun...ce rost mai are si de revelion?

Si ce-i cu propozitia :
Poti sa dormi linistit "totul are" ridicol?
Am gresit eu ceva in ce am scris, vad ca tu esti criticata aici...