| 12MihaiCosmin12 a întrebat:

Vrea sa va intreb de ce cand cumpar CS:Go de pe G2A care scrie acolo ca costa 44, 30 lei si cand trec de pasii si ajung la metoda de plata, selectez paysafecard iar cand trebuie sa introduc pin-ul imi zice ca costa 50 si ceva de lei. Care e faza?

Răspuns Câştigător
| Nume2 a răspuns:

G2A percepe TVA + o taxa de plata in plus daca nu platesti cu cardul sau G2A Wallet. La noi, daca nu ma insel este TVA-ul 19% si undeva la 5 lei ca platesti cu PSF + 14 lei G2A shield ( optional )

Am intrat pe G2A sa verific si plata se face in felul urmator, fara G2A Shield:
TVA: +9, 13 RON
Taxă plată: +6, 19 RON ( din cauza PSF )
Total 57, 16 RON

4 răspunsuri:
| Vraciu2016 a răspuns:

Costa atat din cauza TVA-ului si din cauza la ceva numit G2A Shield. Cand iti alegi produsul ai optiunea sa dezactivezi G2A Shield

| Nume2 a răspuns (pentru Nume2):

41,84 RON jocul de la cel mai ieftin si sigur vanzator

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Selecteaza tara cu 0% TVA eu asa fac laughing) Poate te ajuta, si stiu cum e, e frustrant pentru ca paysafeul e doar de 50 lei si nu ar da nimeni 75 lei pentru jocul ala.

| CuriousStuff a răspuns:

G2A iti ia si TVA si mai presus de asta, mai percepe si un comision pentru fiecare tranzactie, mai putin daca platesti din G2A Wallet. Asa ca pretul final e putin mai mare decat ce scrie pe site, insa nu iti spune asta pana nu platesti, iti apare doar pe pagina de plata de la banca sau al diferitelor site-uri. G2A e un site foarte "shady", Ai grija si la Shield, ca daca ti-l activezi au termeni foarte stricti pentru dezactivare, iar daca nu il platesti urmatoarea luna o sa-ti puna pretul shieldului in prima plata, fara sa-ti spuna. Sau daca intarzii 2 luni, 2 taxe... si tot asa. Mare grija cand comanzi si ce faci, in rest, jocuri ieftine si probabil cumparate cu carduri furate, dar cine suntem noi sa judecam, bine ca sunt ieftine... laughing