Nu cumparati nimic de la ivet.bg, ivet.ro sau ivet.eu. Sunt aceiasi tepari.
Am comandat pentru sotie o rochita marime S. A ajuns coletul cu o rochita in care intram amandoi
OK, vrem sa facem rapid retur, doar avem 15 zile la dispozitie si timpul trece. Am sunat la telefonul lor de mai bine de 20 ori in zile diferite si ore diferite. A trecut o saptamana si nu a raspuns nimeni. Am trimis e-mail cu detalii despre comanda si faptul ca doresc sa trimit produsul si vrea u banii inapoi. Acelasi lucru l-am facut si pe Facebook. Rezultat 0.
Pe de alta parte, rochita care a costat 195 de lei, ma intreb acum, oare cat costa transportul pana in Bulgaria si returnarea banilor. Probabil exact 195 de le, de asta nu mai spune nimeni nimic.
Luati voi decizia de cumparare mai departe...
NU cumpara nimic online. Du-te la Mall, plimbate prin 10 magazine si dupa aia probeaza. Nu merita sa cumperi online, poti sa primesti ceva prea mic sau prea mare, poate nici macar sa nu arate ca in poza. (apropo du-te se scrie du-te? autocorecorul de la TPU nu e prea bun...)
Buna! Nu merita. Am comandat bluză de damă DAGMARla 112 lei, model cu"dantelă de înaltă calitate pe umeri" care era de fapt un fel de macrame, ca mileurile bunicii. Materialul este de fapt din in, foarte transparent. Imaginea produsului nu este pusa in evidenta bine in imaginea lor de pe site. Mainile modelului acopera partea din fata si nu-ti dai seama de croiala. Acum am realizat. Nu are nici o forma, e ca un sac. Am vrut sa o fac retur, dar nu mai am incredere ca-mi primesc banii inapoi, asa ca o consider teapa mea. Am avut si al doiale produs un costum de fitness de care sunt multumita, insa.
Nu comanda! Eu am dat o comanda la ei si le-am scris pe Facebook sa-mi spuna cati cm are produsul respectiv. Am primit doar un da. I-am sunat si o tanti artagoasa a inceput sa tipe la mine si sa-mi spuna ca nu pot sa vb cu ea asa, ca ea este cineva important, vorbind peste mine, nestiind de la ce s-a atacat asa, eu vorbindu-i fumos.
Buna ziua,
Cum ati reusit sa ii contactati? pe ce numar de telefon?