| AndreiPopovici6969 a întrebat:

Salutare, am si eu o intrebare. Caut de mult timp si n-am rezolvat nimic. Sunt adolescent, am 14 ani, fac 15 luna viitoare, sunt slabuț, ma incadrez la marimea XS la tricouri? Pe toate tricourile mele scrie 158-160 / 152 - 158 mărimea (in cm). Eu am 1.60-1.65 inaltime. La ce marime ma pot incadra? Ma pot incadra la XS?

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La S te incadrezi XS ii doar la fete

| zilog a răspuns:

Nu îți mai bate capul mergi la Decatlon si cumpărăți de acolo ce tricouri țî-se potrivesc te îmbraci cu ele si cu ocazia asta afli ce marime iti trebuie.
Si in afara de chestia asta tretuie sa iti pregătești o geantă pentru situații de calamitate urgența să o ai pregătită cu o sticlă de apă cu copie de pe buletin cu o conservă un cuțit ceva trusă de prim ajutor câteva hăinuțe să nu câtărescă mai mult de 10 Kg
Este bună pentru orice eventualitate si in caz de cutremur dacă vrei să pui mâna pe ceva și să fugi din casă
barimi să știi că ai ceva bănuți acolo lei si dolari mărunți că poate vrei să ii dai pe o pâine sau la alt cineva 1$ să îti care bagajul și să nu te vadă cu bani mari să îti dea în cap.
Nu strică să ai o geantă așa pregătită cu tot ce îți trebuie în ea chiloți șosete o lanternă un telefon mobil cu credit NOKIA 3310 si încărcat.
Cine știe când se întâmplă ceva și e bine să ai tu al tău apa ta conserva ta tricoul tău geaca ta pătura ta cortul tău să nu depinzi de miloaga de mila altora.
Ai 2 secunde stii direct unde se află ai pus mâna pe rucsac si gata dacă ai reușit să ieși afară din casă nu depinzi de unul si de altul.
mai ales dacă ai pașaport buletin e super.
Nu strică să ai tu al tă o mască de gaze un detector de radiații să nu fie nevoie să ceri nimic de la nimeni.

| AndreiPopovici6969 explică (pentru zilog):

Esti ok?

| Mirel4412 a răspuns (pentru zilog):

Faci reclama la gentuțe apocaliptice sau nu am citit eu bine?

| Brizbriz a răspuns:

Tricouri de fete, sau tricouri marime mica, dar lungi
https://www.emag.ro/......s-v30664/c
ori scrie lungimea tricoului, ori intrebi, ori iei unul, vezi daca e bun, e bun, iei mai multe, nu e bun, il trimiti inapoi