Companiile romanesti intra in faliment, si mancam alde Milka si Heidi si dam bani la elvetieni, de parca n-ar avea destui. Asa ne starpim noi ca popor! Cu ochii mei am vazut cum de exemplu persoare care au vita de vie la ei curte, cumpara struguri din hypermaket... sa le plateasca la straini. Lasa ca sunt strainii mai destepti nu? Noi romanii lasam strugurii sa putrezeasca la noi in curte si platim turcii sa ne deie struguri stătuți in TIR 24 de ore. Nu mancam ciocolata romaneasca ca de, nu se cade sa fie pret mic pe bon! Rad gunoierii de tine cand vad bonu' in cosul de deseuri. Daca te RESPEKTI cumperi Heidi de ziua ta, sa arati ca ai statut. Sau. si mai si, RAFAELO, ca tu esti nobilime, nu e Kandia de nasul maritii tale. Asa dispar drage tovareș bogatiile acestei tari, si noi suntem prosti, si me fraieresc vesticii la greu.
Era românească și le stătea la unii în gât! "Nu era bună" deci au oprit producția.
E mai bună aia poloneză la "un leu cinzeci" de la Lidl! Nu?
Ba da, eu o tot vad. Uita-te aici ce branduri detine - https://kandia-dulce.ro/
Pai da, am vazut-o in magazine. Sigur trebuie sa mai fie. La ce magazine ai fost?
Cred ca da, eu am mai vazut prim magazine, bine mai mult amaruie, nu stiu ce sortimente mai au.
Am mai vazut-o in supermarket, dar destul de rar, din cand in cand si nu toate aromele (cel putin cea care imi place mai rar decat celelalte).
aragon18 întreabă: