| GennJayJay10 a întrebat:

Spre exemplu am luat de pe magazinul online altex un Tv si nu i s-a facut garantie ca aceea din magazin pe foaie etc. Intrebarea e produsul in caz de pateste ceva cum ma pot eu justifica ca produsul este luat de la ei si daca intr-adevar are sau nu garantia aceea de 2 ani?

Răspuns Câştigător
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună seara! Singura solutie, sunati dvs la firma altex si spune ti ca a ti luat un televizor de la ei, dar a fost online, ave ti bonul fiscal? Cu acel bon fiscal, merge ti la magazinul altex, sa ave ti toate actele televizorului, plus buletinul de identitate al dvs original, si rugati personalul de acolo sa va dea garantie, este dreptul dumneavoastră, că daca se strică televizorul cind este in garantie, reparatia este gratis, sau vă dă alt televizor identic cu acela, adică vil schibmă, asta dopar dacă defectiunea apare brusc, fără sa fie din vina dvs, cînd a ti cumpărat tv ul? Ce marcă este? Cit a costat? Este smart tv sau lcd? Multumesc

8 răspunsuri:
| untu a răspuns:

Trebuie sa mergi pana la magazinul Altex sa cumperi un tv la alegere dupa placul tau si vi se elibereaza factura si certificatul de garantie cu bulentinul de identitate! Tie lene sa mergi acolo si sa cumperi si sa testezi la proba tv-ul?

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru untu):

Păi de ce sa m ai dea banii pe alt televizor? ce logică e asta?

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Scuze, asta doar

| GennJayJay10 explică (pentru CristiDinBucuresti):

L-am achizitonat acum 2 saptamani si este un tv-monitor in val de 900lei.

| AntoniSoulesOne a răspuns:

Mergi la magazinul Altex. te rezolva ei.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Multumesc pentru fundă, sarut mina!

| GennJayJay10 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Sa cresti mare!

| untu a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Ai inteles gresit! Este riscant sa faci o comanda online! Cel mai bine e sa mergi pana la magazin si sa ai la tine buletinul sau cartea de identitate, cumperi un produs acolo din magazin, vezi sa probezi si daca functioneaza bine si tot acolo vor face actele fiscale si certificatele de garantie in urma testului pe bancul de lucru! In plus poti sa faci miscare mergand pe jos pana la magazin si inapoi pentru sanatate!