| Stefan123x a întrebat:

Stie cineva de unde pot cumpara un furtun, daca ii pot spune astfel, pentru invelirea cablurilor din spatele biroului? Sa fie destul de larg sa incape multe cabluri happy

8 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Dacă din loc in loc (din 10 in 10 cm) le-ai înfășura cu o tură de bandă transparentă (scotch) ar arăta muuuult mai ingrijit și ordonat

| Vladut123456 a răspuns:

Cauta la Ikea, Praktiker, Dedeman

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Pentru instalatiile electrice exista tub Copex, de diferite diametre, iar pentru cablurile de birou, cel mai des se folosesc aceste "tuneluri" din PVC: https://www.dedeman.ro/ro/canal-cablu/c/1003

| TrapMetalFan a răspuns:

Din piata sau de pe eMAG/altex, sau il legi cu o sarma

| cristi202 a răspuns:

Incearca cu acele coliere de plastic, ce sunt ca niste tije subtiri cu o gaura la un cap, prin care treci celalalt capat, si cand tragi, e ca un sistem cu clichet ce face sa se stringa, dar fara a se mai putea desface. Ar fi solutia cea mai ieftina, si cea mai rapida, pentru ca prin orice tub, trebuie sa bagi toate cablurile, dar asa, cu cateva coliere din acelea rezolvi rapid problema stringindu-le impreuna.

| Stefan123x explică (pentru cristi202):

Ai idee cum se numesc?

| cristi202 a răspuns (pentru Stefan123x):

Nu știu, dacă știam, îți spuneam. Eu le-am văzut în Hornbach, si știind cit de utile pot fi la multe chestii, am și luat. Și mi-au fost deja de folos de mai multe ori pana acum