anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stiti de unde imi pot lua piercing-uri la set de 3 si sa fie ieftin? Pe net n-am gasit nimic de genul, cel mult la bucata cu 4 lei. Imi luase cineva din Navodari ( nu mai vorbesc cu persoana aia, nu stiu din ce magazin a luat ) un set de 3 piercinguri cu 3 lei si aveau unu de nas, un labret cu tep si unu circular cu tep.

Răspuns Câştigător
| cornelmircea1980 a răspuns:

Da pe str albinelor este irimexul fata in fata cu materna. Si chinejii sunt pe str Constantei cap de linie microbuzele 23. Funda te rog! Multumesc!

4 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Nu merita sa-ti pui piercing-uri ieftine! Se oxideaza repede si te pot infecta urat.
Nu cred ca ai dori sa-ti curga puroi din buric, din nas sau din alta parte unde ti-ai montat asa ceva.

Piercingurile vechi, inca din antichitate s-au facut din aur, care NU se oxideaza. Din acest motiv, si cerceii, si inelele se fac din aur pentru a tine mult. Metalele ca argintul, cuprul, alama etc. se oxideaza in contact cu pielea, deseori producand infectii dureroase.

| anonim_4396 explică (pentru Bula):

Eu le folosesc in ureche, ma deranjeaza cerceii normali pentru ca au chestia aia in spate, astia sunt plati. Si surprinzator nu s-au stricat cerceii astia chiar daca sunt asa ieftini, i-am avut un an si normal, ca orice om am facut baie in fiecare seara, si n-au patit nimic, nu s-au oxidat sau ceva.

| cornelmircea1980 a răspuns:

Magazinul se numeste IRIMEX, langa Biserica Centrala. Si mai are la Chineji, la fosta piata de rusi, deci in Navodari. La revedere funda te rog.

| anonim_4396 explică (pentru cornelmircea1980):

Ma poti ajuta cu niste strazi concrete, nu sunt din Navodari.

| cornelmircea1980 a răspuns (pentru anonim_4396):

Da pe str albinelor este irimexul fata in fata cu materna. Si chinejii sunt pe str Constantei cap de linie microbuzele 23. Funda te rog! Multumesc!