Da pe str albinelor este irimexul fata in fata cu materna. Si chinejii sunt pe str Constantei cap de linie microbuzele 23. Funda te rog! Multumesc!
Magazinul se numeste IRIMEX, langa Biserica Centrala. Si mai are la Chineji, la fosta piata de rusi, deci in Navodari. La revedere funda te rog.
Ma poti ajuta cu niste strazi concrete, nu sunt din Navodari.
Nu merita sa-ti pui piercing-uri ieftine! Se oxideaza repede si te pot infecta urat.
Nu cred ca ai dori sa-ti curga puroi din buric, din nas sau din alta parte unde ti-ai montat asa ceva.
Piercingurile vechi, inca din antichitate s-au facut din aur, care NU se oxideaza. Din acest motiv, si cerceii, si inelele se fac din aur pentru a tine mult. Metalele ca argintul, cuprul, alama etc. se oxideaza in contact cu pielea, deseori producand infectii dureroase.
Eu le folosesc in ureche, ma deranjeaza cerceii normali pentru ca au chestia aia in spate, astia sunt plati. Si surprinzator nu s-au stricat cerceii astia chiar daca sunt asa ieftini, i-am avut un an si normal, ca orice om am facut baie in fiecare seara, si n-au patit nimic, nu s-au oxidat sau ceva.