| elizabet a întrebat:

Sunt o fata de 13 ani, ma numesc Elizabet Merinstaun Vulturesco si mereu port niste haine frumoase, vip.Problema este ca oameni sunt invidiosi pe mine. Iar eu nu stiu cu ce sa ma imbrac ca oamenii sa nu mai fie invidiosi?
Va rog ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incerci cumva sa te dai mare?raised eyebrows

44 răspunsuri:
| M.madallina a răspuns:

Oamenii sunt invidiosi pentru ca porti haine de firma? nu trebuie sa iti schimbi hainele pentru ca oamenii sunt invidiosi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Elizabet, incearca saracia! E la moda! Nimeni nu te va invidia!

| cristina_3322 a răspuns:

Esti culmealaughing...cum sa iti schimbi hainele ca cineva are ciuda ca el/ea nare?laughing

Asta e bunalaughing...

Cui nu ii convine sa nu se uite...nu ai nici un prieten care sa te inteleaga? sa nu fie invidios? oricum trebuie sa ai grija ce prieteni iti faci ca vor fi pe interes.sa le dai si lor sa nujt ce...si eu am o prietena care e tot asa.haine bip.alea alea... dar eu sunt alaturi de ea.si o ajut mereu cum pot... tu imbraca`te normal ...cum iti cumpara parintii haine...nu trebuie sa te schimbiwinking... desi e nasol sa fie toti contra tasad... daca iti schimbi hainele or sa zica "vai elizabeth sia schimbat hainele ca asa am avut noi chef"... mergi cu capu` sus mereuwinking.si nu le da importanta b-)...

| EUSIATIT a răspuns:

De unde esti? unde locuiesti in ce oras? dupa nume... ceva ...cit priveste invidia... poate ti se pare... daca iti permiti asta e ...fiecare dupa posibilitati. dar daca la 13 ani porti haine de firma la 20 ce o sa porti? esti din familie.miliardari?

| Dianna a răspuns:

Vrajeala oh go on

| Brotacelu a răspuns:

Atata timp cat nu "te dai mare" sau nu esti fitoasa, increzuta, nu te uiti la cei din jur ca la "ultimu samurai"... esti OK[nu iti schimba hainele sau mentalitatea]

Dar daca faci opusul celor de mai sus... atunci da-mi voie sa iti spun ca au dreptate cei din jur.

Distractie placuta

| happy.....withoutyou a răspuns:

Sfaturi:
1. Poarta-te deschis si prietenos cu toti desi fii atenta sa nu te raneasca nimeni pe la spate!
2.Niciodata nu te uita prea mult in oglinda sau sa iti asezi preamult hainele pe tine, cind esti in public, desigur.
3. Spune un mic secret stinjenitor despre tine, dar care sa nu iti afecteze reputatia, spunel cu intonatie si mult tupeu in voce, increzuta, astfel lumea te va considera mai umna, nu doar o papusica de plastic cu material deasupra!
Succes!

| SweetCandy a răspuns:

Pai si noi ce sa facem?big grin cumpara-ti haine in care te simti bine si nu mai incerca sa iesi in evidenta exact cum faci si cu intrebarea astabig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Invidosi... lasa i draga mea happy
Cel mai bine este sa porti ceea ce iti place si in ce iti sta bine. Mai ales ca tu esti o fata tanara careia ii place sa fie la moda. Gura lumii nu o astupa nici pamantul, deci nu mai asulta de ei. Cine te iubeste, te iubeste asa cum esti si nu ar face asa cevahappy

Mult succes, si nu uita lumea e rea si viata e cruda... treci cu usurinta peste orice. Nu lua in seama invidosii. kiss

| eeeeeeeeee a răspuns:

Haine vip, ha? de fapt ma gandesc eu ca nu e chiar invidie. tu, modesta lu'peste nici nu stii ce sa faci ca nenorocitii astia ordinari sa se uite frumos la tine?!laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu: esti din filmul Aniela
sau esti sigur o fana...
Solutie: intreaba-i de ce sunt invidiosi, intotdeauna comunicarea a aplanat problemele

| sweety_1169 a răspuns:

Crek te ai uitat prea mult la anielalaughing)

| inna a răspuns:

In lume in general e multa invidie indiferent daca te imbraci in haine de firme sau nu, tot gasesc oamenii motiv sa te vorbeasca de rau daca asta vor sau atat ii duce pe ei capul.Eu ma bucur cand sunt barfita sau invidiata, inseamna ca valorez ceva din moment ce-si pierd timpul analizandu-ma pe mine.

| Mihaela_2782 a răspuns:

Wow ce nume ai... esti romanca?

Nu ar trebui sa iti schimbi look-ul pentru ca altii sunt invidiosi pe tine...presupun ca daca nu le spui tu ca hainele sunt de firma nu isi dau seama pentru ca sunt o gramada de imitatii. Si daca sunt invidiosi ce? Cum a spus si @cristina ai grija cum iti alegi prietenii.

Hmm... 13 ani, haine vip...
Sincer si eu as fi invidioasa... asta depinde si de cum te comporti, daca esti fitoasa normal ca lumea te invidiaza, dar daca esti populara o sa te placa mai multa lume.

| Kidu a răspuns:

Te dai mare cumva?straight face
ori te-ai uitat prea mult la aniela.ca am auzit eu ceva de o familie vulturescu, sau ceva in genu'straight face

| Klara a răspuns:

Mamaaa... ce nume ai :O Esti principesa sau wtf? Austro-ungara, prusaca, ce natie ai? rolling on the floor

| M.madallina a răspuns:

Eu nu o mai inteleg pe fata asta.intro intrebare de mai jos spune ca e in clasa a treia.se incurca in propriile minciuni...

| Klara a răspuns:

Ai 13 ani dar esti in clasa a 3-a...aha...deci esti politista thinking

| amaadina a răspuns:

laughing ce 'creizi' esti laughing

| AvalohAlyn a răspuns:

Cu haine saracacioaselaughing

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Ohh, da.

| viatadecacatt a răspuns:

Esti romancastraight face?
Lasa-i sa fie invidiosi pe tine.si ce propui sa te imbraci ca o taranca?
Te imbraci cum vrei tu, fara sa iei in seama parerea altorahappy

| Victoria a răspuns:

Lasa fictiunea si traieste realitateawinking

| ioana181 a răspuns:

Intrebarea e pusa la misto, nu?

| fdsdf a răspuns:

Eu tot am avut astfel de probleme si doar am incercat sa ma port cit mai frumos cu acei oameni desi mi-a fost greu.

| DrViorel a răspuns:

Sunt invidiosi pe tine din cauza hainelor, dar tu poti sa le dovedesti prin alte calitati cum esti cu adevarat, stiu ce vrei sa spui, e faptul ca ei te privesc in alt mod si te evita deoarece sunt invidiosi pe tine, dar poti sa ii uimesti prin simplitate, prin dulcetea ta. le dovedesti ca hainele schimba look-ul dar un suflet bun ramane la fel... Succes!

| dyutzsu a răspuns:

Iti spun nu te mai lua dupa gura lumii asa sunt totii...fii tu ansatii nu mai asculta porkriile lor sunt invidiosii pe tine poate ca ei nu au posibilitatile tale... ca dupa o sa vada ca uh te.ai luat dupa ei sh o sa poata face ce vor dn tine asa ca mergi cu capu sus nu le da importanta...parerea mea
hee hee

| khadijjah a răspuns:

Daca tu te simti bine in pilea ta de ce dai macar 2 bani pe parerile altora. Te invidiaza pentru ca ei nu pot avea ceea ce ai tu. Bucara-te de asta.

| n0name a răspuns:

Stai. m-am prins. Tu esti in clasa a 3 a pentru ca ai ramas repetenta vreo 4-5 ani. nu? vip? Nici Angelina Jolie nu poarta trening`uri nike, puma, adidas... ok? Adica nu are sens :`Haine de firma, vip... Ai vocea prea puternica din cauza ca te lauzi prea mult... Un sfat > Imbraca-te in haine de epoca... Aniela Vulturesco. sau mai bine zis Radu Vulturesco.

cami
| cami a răspuns:

Nu cred ca oamenii sunt invidiosi pe hainele tale, ci te cred o aroganta, o increzuta si-o fitoasa. De aici impresia asta a ta. Auzi la ea, "haine frumoase, vip" Da' imbraca-te fata si de la orice produs.