| elizabet a întrebat:

Sunt o fata de 13 ani, ma numesc Elizabet Merinstaun Vulturesco si mereu port niste haine frumoase, vip.Problema este ca oameni sunt invidiosi pe mine. Iar eu nu stiu cu ce sa ma imbrac ca oamenii sa nu mai fie invidiosi?
Va rog ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incerci cumva sa te dai mare?raised eyebrows

44 răspunsuri:
| Sara a răspuns:

rolling on the floor)rolling on the floor Tu spui aici, visul tau?

| simo19 a răspuns:

Oamenii sunt invidiosi oricum totusi ca un sfat incearca sa ramai draguta si sic insa nu epata!

| xtina a răspuns:

Esti din Aniela? Anul 1900?
day dreaming

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Merinstaun Vulturesco Elizabet un sfat pentru oamenii invidiosi pT frumoasele tale haine "vip": zi-le fata cum te cheama! sa vezi ce repede le va trece invidia fata! pai, fata, cine vreea sa se numeasca asa, fata?!
a! era sa uit: si da, fata, jos etichetele! prea putini vor identifica hainele ca fiind vip, fata! fara etichete pe ele nu te mai invidiaza nici naiba!
parerea mea, fata! te pup!

| Paris a răspuns:

Pe asta nu o mai cred! laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci. de ce am primit fundita?>rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Juliette, ai primit fundita pentru ca e ceva vip!

| Zambete89 a răspuns:

Apoi pe vreme de criza cred cca nu si-ar permite nici basescu` numai haine de firma. ete ce sa zic "elizabet''

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing)))pffff fetit-o mai bine mergi la un control ca sigur ai ceva probleme...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing doamne... u ai pus asta aici la misto.sa vedem noi ca ai bani...pff.du-te mah si joak barbiewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da...pai trebuie sa te imbraci mai obisnuit daca iti doresti ca cei din jur sa numai fie invidiosi daca chiar iti pasa... daca nu incearca sai intelegi si nu vor mai fi la fel lucrurile

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa nu ii mai bagi in seama. stiu si eu cum este

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cat iti place sa minti!
poate ca oameni nu vb cu tine din cauza ca minti

| Olivia_Oly_1991 a răspuns:

Dacă sunt haine frumoase de la SH (Second Hand), bravo fatăă! Toată lumea e geloasă oh go on laughing