| elizabet a întrebat:

Sunt o fata de 13 ani, ma numesc Elizabet Merinstaun Vulturesco si mereu port niste haine frumoase, vip.Problema este ca oameni sunt invidiosi pe mine. Iar eu nu stiu cu ce sa ma imbrac ca oamenii sa nu mai fie invidiosi?
Va rog ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incerci cumva sa te dai mare?raised eyebrows

44 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing)))pffff fetit-o mai bine mergi la un control ca sigur ai ceva probleme...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing doamne... u ai pus asta aici la misto.sa vedem noi ca ai bani...pff.du-te mah si joak barbiewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da...pai trebuie sa te imbraci mai obisnuit daca iti doresti ca cei din jur sa numai fie invidiosi daca chiar iti pasa... daca nu incearca sai intelegi si nu vor mai fi la fel lucrurile

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa nu ii mai bagi in seama. stiu si eu cum este

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cat iti place sa minti!
poate ca oameni nu vb cu tine din cauza ca minti

| Kidu a răspuns:

Te dai mare cumva?straight face
ori te-ai uitat prea mult la aniela.ca am auzit eu ceva de o familie vulturescu, sau ceva in genu'straight face

| n0name a răspuns:

Stai. m-am prins. Tu esti in clasa a 3 a pentru ca ai ramas repetenta vreo 4-5 ani. nu? vip? Nici Angelina Jolie nu poarta trening`uri nike, puma, adidas... ok? Adica nu are sens :`Haine de firma, vip... Ai vocea prea puternica din cauza ca te lauzi prea mult... Un sfat > Imbraca-te in haine de epoca... Aniela Vulturesco. sau mai bine zis Radu Vulturesco.

| cristina_3322 a răspuns:

Esti culmealaughing...cum sa iti schimbi hainele ca cineva are ciuda ca el/ea nare?laughing

Asta e bunalaughing...

Cui nu ii convine sa nu se uite...nu ai nici un prieten care sa te inteleaga? sa nu fie invidios? oricum trebuie sa ai grija ce prieteni iti faci ca vor fi pe interes.sa le dai si lor sa nujt ce...si eu am o prietena care e tot asa.haine bip.alea alea... dar eu sunt alaturi de ea.si o ajut mereu cum pot... tu imbraca`te normal ...cum iti cumpara parintii haine...nu trebuie sa te schimbiwinking... desi e nasol sa fie toti contra tasad... daca iti schimbi hainele or sa zica "vai elizabeth sia schimbat hainele ca asa am avut noi chef"... mergi cu capu` sus mereuwinking.si nu le da importanta b-)...

| Mihaela_2782 a răspuns:

Wow ce nume ai... esti romanca?

Nu ar trebui sa iti schimbi look-ul pentru ca altii sunt invidiosi pe tine...presupun ca daca nu le spui tu ca hainele sunt de firma nu isi dau seama pentru ca sunt o gramada de imitatii. Si daca sunt invidiosi ce? Cum a spus si @cristina ai grija cum iti alegi prietenii.

Hmm... 13 ani, haine vip...
Sincer si eu as fi invidioasa... asta depinde si de cum te comporti, daca esti fitoasa normal ca lumea te invidiaza, dar daca esti populara o sa te placa mai multa lume.

| happy.....withoutyou a răspuns:

Sfaturi:
1. Poarta-te deschis si prietenos cu toti desi fii atenta sa nu te raneasca nimeni pe la spate!
2.Niciodata nu te uita prea mult in oglinda sau sa iti asezi preamult hainele pe tine, cind esti in public, desigur.
3. Spune un mic secret stinjenitor despre tine, dar care sa nu iti afecteze reputatia, spunel cu intonatie si mult tupeu in voce, increzuta, astfel lumea te va considera mai umna, nu doar o papusica de plastic cu material deasupra!
Succes!

| Olivia_Oly_1991 a răspuns:

Dacă sunt haine frumoase de la SH (Second Hand), bravo fatăă! Toată lumea e geloasă oh go on laughing

| simo19 a răspuns:

Oamenii sunt invidiosi oricum totusi ca un sfat incearca sa ramai draguta si sic insa nu epata!

| fdsdf a răspuns:

Eu tot am avut astfel de probleme si doar am incercat sa ma port cit mai frumos cu acei oameni desi mi-a fost greu.

| khadijjah a răspuns:

Daca tu te simti bine in pilea ta de ce dai macar 2 bani pe parerile altora. Te invidiaza pentru ca ei nu pot avea ceea ce ai tu. Bucara-te de asta.

| dyutzsu a răspuns:

Iti spun nu te mai lua dupa gura lumii asa sunt totii...fii tu ansatii nu mai asculta porkriile lor sunt invidiosii pe tine poate ca ei nu au posibilitatile tale... ca dupa o sa vada ca uh te.ai luat dupa ei sh o sa poata face ce vor dn tine asa ca mergi cu capu sus nu le da importanta...parerea mea
hee hee