Si bune si ieftine, nu stiu daca gaasesti asa ceva.Nu ai spus ce brand sa fie, pentru ca sunt scumpe alea de brand cunoscut, restul asa facute de mai stiu eu ce firma de asta slaba, e mult mai ieftin.
Tu spune ce brand, iar daca nu conteaza brandul si vrei ieftin, iti spun unde sa cauti.
Am vazut spui ca vin in 23 de saptamini dar cu cine trimit aia cu canoe asa poti cumpara si sa ajunga intre 1 si 3 luni, fara sa platesti taxe nimanui, direct la usa ta, fara posta fara chestii de genul asta.
Eu asa trimit in RO pachete, platesc doar trimisu, e cu avion si vapor, cu avion rapid, cu vapor 1-3 luni, dar e mult mai ieftin.
Toate pachetele ajung direct la usa ta, nu trec prin vama, nu ai treaba cu absolut nimeni.
Dar trebuie sa ai pe cineva aici, sa iti puna pachet genul asta.Firmele care vind folosesc de regula posta, iar alea te rupe
Referitor la masura, cel mai indicat este sa amsori tu acolo ceva pantofi care iti vin bine, dar sa fie genul astora ce cauti tu, adica cu virful asacuti bla bal, masori interiorul, spui citi cm au pantofii tai, apoi stii ce sa comanzi exact.
Eu asa am mai cumparat si pentru rude in RO, haine si pantofi, am pus sa masoare,, cand le-am dus, au spus ca is croite dupa ei
Si online, aia care vind au acolo charturi, unia au asa cum am zis dau mnasurile lor, apoi spune citi cm ar fi, dar nu toti.
Treb sa stii culoare, cit de inalte sa fie, pentru ca is modele diferite.Nu stiu cum puteti purta asa ceva vad si pe aici pe cate unia si la munca, zi de zi cu asa ceva, pe caldura , da na fiecare cu cel doare.
Palarii la fel, asa am si eu o palarie, dar nu-i de brand super de aia de sute de dolari dar arata bine, nu o port niciodata dar sunt unia, chiar si romani care poarta zi de zi, atit cizme cit si palarie.
Sa nu zici ca esti din Timisoara, pe aici, cei care is de loc de pe acolo sau din Maramures poarta asa.
Apropoo, eu locuiesc in Texas astia produc cele mai multe cizme genul asta si is si cei mai buni la asa ceva.