| imihaistoian a întrebat:

Unde gasesc sa cumpar gaz deala de iti subtiaza vocea... opium cred ca ii zice... baloane cu opium

Răspuns Câştigător
| evostyle7 a răspuns:

Puteai măcar să mă întrebi dacă îmi poți folosi răspunsul, total sau parțial, sau măcar să ma parafrazezi/citezi folosind ghilimelele. Și mai ai și tupeul împuțit să ceri fundă, nu că mi-ar păsa dacă o primești sau nu, nu ăsta-i scopul acestei comunități. Jalnici împuțiți!

9 răspunsuri:
| Lem0n112 a răspuns:

Heliu poate
nu stiu unde se gaseste
Dar poti gasi spray cu heliu cred

| negru30 a răspuns:

Daca vrei sa vorbesti subtire roaga pe cineva sa te loveasca la... si vei avea o voce de invidiat

| nikbad4u a răspuns:

Se numeste heliu in parcurile de distractii la cei ce vand baloane care le unfla cu heliu

| evostyle7 a răspuns:

Opiumul e o substanță narcotică ce se obține, mai pe scurt, din mac. Baloane cu opium poți să-ți faci singur acasa, dar ce cauți tu sunt baloanele cu heliu. Încearcă la întreprinderi ce se ocupă cu organizarea și amenajarea diverselor festivități, ei sigur dețin dar nu știu dacă sau cum comercializează, sau la ceva parcuri de distracții, evenimente în aer liber, etc.

| Danyy8 a răspuns:

Fura o pompa de heliu si dai acolo pana ti se subtiaza suficientlaughing

| Theodora_Bianca_1997 a răspuns:

Poate heliu...

| ItachiUchiha a răspuns:

Opiumul e o substanță narcotică ce se obține, mai pe scurt, din mac. Baloane cu opium poți să-ți faci singur acasa, dar ce cauți tu sunt baloanele cu heliu. Încearcă la întreprinderi ce se ocupă cu organizarea și amenajarea diverselor festivități, ei sigur dețin dar nu știu dacă sau cum comercializează, sau la ceva parcuri de distracții, evenimente în aer liber, alea de la farmacie vand de asta. Funda.

| ItachiUchiha a răspuns (pentru evostyle7):

Scuze!

| DeeaLoredana a răspuns:

Asta e tot ce am gasit pentru tine in caz ca nu ai gasit intre timp: http://www.ebaloane.ro/butelie-heliu-10-litri-pentru-umflat-baloane.html Daca e prea mult pentru nevoile tale, arunca un ochi si aici http://heliu.saf.ro/preturi.html. Bafta la umflat plamani :P

Întrebări similare