Din aplicația eMAG de pe mobil (nu știu dacă merge și pe calculator) intri la comenzile mele și anulezi comanda. După aceea modifici adresa și dai iar comanda.
E important sa suni acum de urgenta inainte sa-ti expedieze comanda pentru ca dupa ce a fost expediata nu se mai poate modifica nimic. Cei de la Suport Comenzi lucreaza non stop. Suna la 021.200.52.00 sau 0722.25.00.00 si spune ca vrei sa-ti modifice adresa.
Daca adresa gresita este tot in localitatea in care esti, atunci astepti sa te sune curierul si stabilesti cu el unde sa-ti aduca marfa. Ii arati buletinul si te legitimezi ca esti acelasi persoana care a comandat.
Daca primeste banii pentru marfa, eventual iti va nota datele din buletin.
Daca adresa gresita este din alta localitate, atunci suna-le chiar acum sau luni dimineata la prima ora, imediat cand incep programul cu publicul.
Nu functioneaza metoda asta. Pe mine cand m-a sunat curierul si i-am spus sa-mi aduca pachetul la servici (care era la distanta de doar o statie de autobuz de casa mea) a spus ca nu vine pentru ca nu e in drumul lui si ca va trebui sa merg sa-l ridic de la sediul lor. Deci nu le place la curieri sa le zici sa vina la alta adresa si legal nu poti sa te plangi.
Nici o comanda nu poate ajunge marti, daca ai dat-o vineri seara.
Suna-i luni dimineata si schimba adresa!