Selgros (asemanator cu Metro) este magazin de vanzare en-gros, de unde se aprovizioneaza in special magazinele mici (de cartier) si care vand marfa mai departe, la bucata, pentru oamenii de rand.
Sunt scumpi.
Mai au revistele alea pe care le distrbuie prin posta si le-am mai rasfoit. Rareori mi-a atras ceva atentia.
In oras la mine sunt undeva spre capat, asa ca nu ma atrage din absolut nici un punct de vedere: nici pret, nici proximitate.
Pai cred ca de asta erau 3 oameni in magazin si in Carrefour cand ma duc abia am loc sa ma misc printre rafturi, Carrefour fiind considerat scump. Sa nu mai zic ca Selgrosul asta era amplasat undeva destul de in centrul orasului nu la periferie
Carrefour - Care fura
Are produse mai premium decat la metro dar preturile sunt piperate! Merg doar pentru mezelurile si pescaria lor care raport pret calitate gasesti produse mai naturale si bune.
Da, nu am vazut in viata mea atatea produse congelate la un loc. Si mezeluri foarte multe.
Am vazut o punga de snitele congelate la 160 lei. Punga mare dar nici chiar asa mare sa dau 160 lei pe ea.
Si o caserola cu capsuni la 50 lei. Nu m-am uitat ce gramaj avea dar parea de 500g.
dap, cred ca o sa ceara acusi bani si ca ai intrat incaltat sau ca emit bon fiscal HAHA a si sa stii ca am observat ca nu exista sanse sa nu aiba stoc suficeint si cele mai noi produse para mai repede la ei, dar oricum pun mai mult baza pe bani si calitate, sa incerci mezelurile lor, mi se par foarte bune
Au doar carne mai ieftină și dacă cumperi 5/6 bucăți de pateu ai reducere
DJohnny întreabă: