| Furnicuta000 a întrebat:

Voi mergeti la Selgros? Am zis sa intru si eu azi ca prea am auzit multe despre el. Va spun sincer ca nu am mai vazut nicaieri preturi asa mari. Adica era un pret un pic mai mic daca luai mai multe bucati din acelasi produs dar chiar si pretul ala era mai mare decat la alte magazine gen Carrrefour, Kaufland etc. Si ma refer la firme din astea cunoscute gen Delaco, Cristim, Edenia etc. intelegeti voi ideea. Poate iesi mai ieftin cand ai o afacere si cumperi mustar din ala la galeata de calitate indoielnica ca altceva nu am vazut sa merite la pret. Deci care e faza cu Selgros? Si cine cumpara de acolo? Sincer sa va spun eram 3 clienti in ditamai magazinul

10 răspunsuri:
| recedaniel1 a răspuns:

Da merg

| Andrei_Gherman_1996 a răspuns:

Au doar carne mai ieftină și dacă cumperi 5/6 bucăți de pateu ai reducere

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Sunt scumpi.
Mai au revistele alea pe care le distrbuie prin posta si le-am mai rasfoit. Rareori mi-a atras ceva atentia.
In oras la mine sunt undeva spre capat, asa ca nu ma atrage din absolut nici un punct de vedere: nici pret, nici proximitate.

| Konstantinos99 a răspuns:

Are produse mai premium decat la metro dar preturile sunt piperate! Merg doar pentru mezelurile si pescaria lor care raport pret calitate gasesti produse mai naturale si bune.

| Furnicuta000 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Pai cred ca de asta erau 3 oameni in magazin si in Carrefour cand ma duc abia am loc sa ma misc printre rafturi, Carrefour fiind considerat scump. Sa nu mai zic ca Selgrosul asta era amplasat undeva destul de in centrul orasului nu la periferie

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Furnicuta000):

Carrefour - Care fura happy

| Furnicuta000 explică (pentru Konstantinos99):

Da, nu am vazut in viata mea atatea produse congelate la un loc. Si mezeluri foarte multe.
Am vazut o punga de snitele congelate la 160 lei. Punga mare dar nici chiar asa mare sa dau 160 lei pe ea.
Si o caserola cu capsuni la 50 lei. Nu m-am uitat ce gramaj avea dar parea de 500g.

Bula
| Bula a răspuns:

Selgros (asemanator cu Metro) este magazin de vanzare en-gros, de unde se aprovizioneaza in special magazinele mici (de cartier) si care vand marfa mai departe, la bucata, pentru oamenii de rand.

| ReddY25 a răspuns:

Niciodată nu am fost

| Konstantinos99 a răspuns (pentru Furnicuta000):

winking dap, cred ca o sa ceara acusi bani si ca ai intrat incaltat sau ca emit bon fiscal HAHA a si sa stii ca am observat ca nu exista sanse sa nu aiba stoc suficeint si cele mai noi produse para mai repede la ei, dar oricum pun mai mult baza pe bani si calitate, sa incerci mezelurile lor, mi se par foarte bune