Cel mai ok ar fi sa-ti faci un backup și după ii dai resetare generala.Asa n-ar avea ce să ți se întâmple.
Dar nu,eu nu am pățit așa, probabil din cauza ca țin telefonul pe mod avion mai tot timpul
Nu e de gluma cu chestia asta, daca chiar așa e cum zici, bate fierul cat e cald și dă-i resetare cat nu pătrund pe unde nu le fierbe oala și chiar de nu observi nimic anormal, mai bine ii dai resetare și așa ești sigurăă
Eu nu intru pe link-uri de la necunoscuti, ce naiba?
Cat despre colete, la mine vin notificarile la 5 minute dupa ce pleaca curierul
Nu stiu cu ce curieri lucrezi tu. In Buc imi vine mesaj pe mobil in ziua cand se livreaza si atat.
Nu are legatura cu hacking e doar o forma de scam din punctul meu de vedere.
La fel poti primi mesaje aleatorii de genul "vrei sa vezi poze cu tine dezbracata? intra pe acest link"
Aceste mesaje se sterg si numerele acelea se blocheaza
Nu este asta treaba de hackeri profesinisti, ci de sarantoci nemancati care cauta sa sustraga detaii bancare ale afonilor in ale tehnologiei
Cum intra insa in posesia nr. de tel? pai cineva sigur vinde numere de telefon, stiu cazuri de operatori care asta faceau : Orange, Vodafone, romtelecom (mai exista?) niste nesimtiti! pe de alta parte sunt siteuri care au securitate indoielnica si odata sparte acele servere se pot sustrage datele.
Pe acelasi principiu cum se face rost de adrese de email si apoi sunt folosite la spam acele adrese.
????? întreabă: