| daffyduckk a întrebat:

Vreau sa comand de pe okazii. ro, stie cineva cum pot comanda ceva? Vreau detaliat, va rog.

8 răspunsuri:
| RebecaTheNinjaGirl a răspuns:

Daca ai gasit un anunt care sa contina produsul pe care vrei sa-l comanzi apasa pe nr de telefon pentru al vedea si a suna proprietarul, sau daca nu este nici un numar de tel. ii trimiti un mesaj...si eu am comandat niste role
Atentie! Daca este ceva care ar putea sa iti fie mic sau mare (imbracaminte, incaltaminte etc) trebuie sa probezi acolo. Eu nu am probat rolele si cand am ajuns acasa nu imi venea bine pe picior...

| daffyduckk explică (pentru RebecaTheNinjaGirl):

De fapt, vreau sa comand o placa de par, dar multumesc de raspuns.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ai un mare, dar mare de tot, buton pe care scrie Cumpara Acum la fiecare produs

| daffyduckk explică (pentru suntserios):

Wow, nici nu-l vazusem, multumesc, mi-ai salvat viata...-> sper ca se remarca sarcasmul meu...
Sa stii ca nu-s chioara sa nu vad un buton, doar ca e prima data cand comand de pe internet si nu cunosc toate detaliile, desteptule!

| RebecaTheNinjaGirl a răspuns (pentru daffyduckk):

Funda?

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru daffyduckk):

Pai daca nu esti chioara de ce nu ai apasat pe el? poate vezi bine, dar aparent nu stii sa citesti, sa nu esti capabila sa dai un click...

| daffyduckk explică (pentru suntserios):

E problema ta daca te comporti ca un porc....nu-ti varsa nervii pe altii doar pentru ca tu nu esti capabil de a purta o conversatie normala cu cineva happy :*

| Tovarashu a răspuns:

Buna! In primul rand trebuie sa-ti faci cont pe Okazii. Apoi, cea mai buna varianta, este sa-i lasi un mesaj vanzatorului cu privire la produsul pe care-l doresti. Sa-l intrebi detaliile de care ai nevoie pentru a te hotari, iar in momentul in care totul este pus la punct, poti sa apesi butonul "Cumpara acum". Imediat apoi vei primi nr de telefon al vanzatorului, impreuna cu adresa lui de mail.
Spor!