| UmbraDeVulpe a întrebat:

Vreau sa imi comand prosoape de aici https://artasomnului.ro/......akistanez/ pe Facebook le-am gasit numai ca nu stiu ce sa fac ca sunt oameni care au primit haha, ca au spus ca au comandat si sunt bune si au primit haha. Oare pentru ca e pacaleala cu prosoapele astea sau? Ca nu inteleg

12 răspunsuri:
| Hyperion7 a răspuns:

Pare legit

Răspuns utilizator avertizat
| Hyperion7 a răspuns (pentru UmbraDeVulpe):

Nu știu cât de calitative sunt produsele, însă site-ul nu e o țeapă.

| dullcat a răspuns:

Mi se pare mie sau tu esti atras de orice reclama sponsorizata? Nu prea vad sensul de a cumpara asa ceva stiind ca orice roman are acasa prosoape noi primite de pomana de la pomeniri si nu mai stiu ce. laughing

| dullcat a răspuns (pentru UmbraDeVulpe):

Deci ai ramas fara prosoape? Sau de ce ai vrea sa dai atatia bani cand exista mai ieftine la magazinele obisnuite?

| Catrice a răspuns:

Cică prosoape hotelierelaughing prosoape la 10 lei cu nume de fita rolling on the floor

| dullcat a răspuns (pentru UmbraDeVulpe):

Nu stiu, nu am cumparat vreodata. Daca te pui asa, orice site isi va lauda propriul produs ca e cel mai bun.Esti liber sa alegi cum doresti, doar esti adult.Neaparat sa ai grija cum iti administrezi banii si fa un calcul sa nu iesi pe minus cand faci astfel de cumparaturi.

| Altinbek a răspuns:

Poți cumpăra prosoape de la magazin, chiar ai da atâția bani pe un prosop de pe Google? Poate e și păcăleala site-ul.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu ti le recomand, fiindca tu nu stii sa speli rufele colorate, dapai sa speli niste prosoape perfect albe.