| Marius1789 a întrebat:

Vreau să îmi cumpăr ceva la pc de la un băiat numai că trebuie livrare, ceea ce nu vreau. Pot să iau coletul de la poată fără să mi-l aducă acasă? Fundă.

4 răspunsuri:
| dannyel86 a răspuns:

Prin Posta Romana coletul se ridica de la oficiul postal. Vei primi o notificare de primire colet si il ridici de la posta. Nu iti este adus acasa, precum la curierat. Livrarea pachetului trebuie sa se faca prin Posta Romana.

| Clausd10 a răspuns:

Da. Poti.

| Marius1789 explică (pentru dannyel86):

Şi ce trebuie să fac pentru asta? Am mai comandat prin posta dar a adus poştaşul coletul.

| dannyel86 a răspuns (pentru Marius1789):

Daca sunteti o comunitate mica, intentia postasului este de a te scuti de un drum, de un efort suplimentar pana la oficiul postal de care apartii. Postasul nu are nicio obligatie sa ti-l aduca la usa, ci doar sa te instiinteze prin notificare scrisa sau verbala ca ai primit un colet. Unii ar aprecia gestul lui, dar, daca pe tine te deranjeaza, ai putea explica pe un ton civilizat ca tot ce primesti prin Posta Romana ar fi bine doar sa fie anuntat, si nu livrat la domiciliu. Ca apreciezi efortul, dar ca simpla notificare e suficienta pentru tine. happy