| MaStErShOt a întrebat:

Vreau sa imi iau amplificator + boxe hi-fi, insa nu ma pricep la d-astea. Am vazut la multa lume si imi place cum se aud. As vrea sa stiu ce trebuie sa iau in considerare cand le cumpar? Explicat daca se poate.

Răspuns Câştigător
| nuarde a răspuns:

Toate sunt la fel! Toate fac același lucru. Nu este nici o diferența între LG ori Panasonic. Se aud la fel. Contează totuși de ce lovele dispui. Dacă dispui de 200 ron, atunci eu zic să stai liniștit. Dacă dispui de 500 de euro, atunci poți investi, se merită. Dar nu te aștepta să se audă mai bine ca la cele cu fir. Deci, trebuie să-ți cumperi boxele cele mai scumpe, de exemplu de la Sony poți încerca, dacă vrei ceva exclusivit. Dar, dacă eram în locul tău, imi luam două boxe pioneer, investeam 250 de euro aveau și fir dar se auzea super mișto. Eu așa am să fac căt de curănd cănd voi face rost de lovele, vreau să investesc cam 300 de euro in două boxe pioneer, imi place cum se aude, sunt innebunit după cum sună boxa pioneer. În fine, deci sper că ai ințeles în mare, trebuie să dispui de lovele, căci cam toate fac același lucru, adica nu au fir, in rest se aude la fel, dar dacă vrei să-ți impresionezi prietena, atunci bagă două boxe pioneer și o să mă ții minte toată viața ta.

5 răspunsuri:
| PunchLove a răspuns (pentru nuarde):

Hahaha...toate sunt la fel huh? Stii melodia aia "Habar n-ai tu"? Daca nu stii, mai bine taci decat sa dai raspunsuri idioate.

| PunchLove a răspuns:

Amplificatoare. Daca vrei sa dai intre $500-$1500 atunci uita-te la urmatoarele firme, in ordinea preferintelor: Yamaha, Onkyo, Pioneer, Sony. La $800-$1000 gasesti ceva bun, la $500 iei ceva decent. Yamaha sunt extrem de fiabile, Onkyo au avut ceva probleme cu placile HDMI acum cativa ani, Pioneer au avut si ei ceva probleme acum vreo 2 ani. Sony sunt fiabile dar calitatea sunetului e semnificativ sub cele de mai sus.
Boxe de calitate f. buna la pret decent ($300-$700 pereche tower cu 3 cai): Infinity, KEF, Klipsch, Sony, JBL, Pioneer, Polk, energy, Boston Acustics, Definitive technology.
La subwoofere: Velodyne, BIC, Polk, Klipsch, JBL, Infinity.
Vrei sa vezi ce marci si modele se vand bine in SUA? Mergi la www.crutchfield.com alege categoria si sorteaza dupa Top Sellers sau dupa Customer ratings.

Sotul meu e audiofil si a luat acum vreo 3 ani cand am fost in SUA un receiver Yamaha RX-V867, 2 boxe Infinity Primus P363, 2 boxe Infinity Primus P163, o boxa centru Infinity Primus PC251 si un subwoofer Polk PSW111. Se aude incredibil, singura lui nemultumire e ca trebuie sa ia un PC351 in loc de PC251 si ar fi vrut subwoofer Velodyne de 12" insa nu avem loc si a trebuit sa se multumeasca cu Polk-ul care e cel mai bun sub de 8".

| nuarde a răspuns (pentru PunchLove):

Invață să citești ce am scris, pe urmă poți să-mi cerșești atenția. Pe viitor cănv vrei atenția mea, fă bine și citește ce am scris. Și incearcă să nu ma mai plagiezi. Ce am scris eu, asta ai scris și tu, doar că ai adăugat cuvantul Yamaha plus incă două cuvinte. Da tu ce crezi mă că vrea să facă nunți? Omu vrea să vadă un film să asculte o melodie. Și da, știu și eu melodia aia. Este special făcută pentru tine.winking Plagiatorule. laughing

| PunchLove a răspuns (pentru nuarde):

Eu am citit ce ai scris tu, tu ai citit ce ai scris? Sau vorbea gura fara tine? Ia vezi tu ce ai scris? "Deci, trebuie să-ți cumperi boxele cele mai scumpe, de exemplu de la Sony poți încerca, dacă vrei ceva exclusivit." Sony are boxe exlusiviste, cele mai scumpe huh? ROTFL cu asta m-ai terminat! Pai cum sa faca Sony boxe exclusiviste cand costa $200-$300 perechea? Boxe exclusiviste costa peste $10000 perechea, ajung la $46000 si de firmele alea nici nu ai auzit vreodata, darmite sa le fi si auzit in actiune. Revel, B&W, Monitor Audio, Focal Electra, astea sunt boxe exclusiviste. Sony face boxe ieftine, cum se spune in engleza "low end" sau "entry level". Din lista mea de mai sus, Sony sunt de departe cele mai ieftine. Sunt decente dar de la decente la exclusiviste e o mare diferenta. Am mai adaugat vreo doua cuvinte? Da ma, am adaugat vreo 15 dar chestia e ca tu nici n-ai auzit de ele, nu ai vazut cum arata nu ai auzit cum suna dar expert cum esti ii spui omului ca Sony sunt "exclusiviste". Noi am mers o saptamana prin magazine si am ascultat cel putin 40-50 de seturi de boxe pana ne-am hotarat ce cumparam. Si daca tot esti curios, nu facem nunti, boxele le avem in living le folosim sa ascultam muzica, la TV si la filme dar nu din alea piratate de calitate de cacao ci pe Blu-ray in HD si cu 7.1 surround sound.
Asa ca maidanezule intinde-o repede ca te prind hingherii lu' Ponta si te eutanasiaza.

| nuarde a răspuns (pentru PunchLove):

Eject mă de aici! Mergi și fă compuneri în altă parte! Mergi și cerșește atenție în altă parte! Mai bine te ascunzi în cameră la tine și ascultă melodia aia a ta preferată, probabil că te regăsești in acea melodie! Disperatule! laughing