| costyn997 a întrebat:

Vreau si eu sa stiu ce parere aveti de site-ul Ekopiro? Este de increedere? Primesti ceea ce comanzi?

6 răspunsuri:
| brokxy a răspuns:

Iti dau un sfat foarte buna ca sa nu fii inselat cand cumperi on-line.Plata la livrare. Dai banii direct la soferul care livreaza. Daca vezi un site unde nu au optiune,, Plata la livrare,, ci au doar plata cu cardul sa stii ca exista sanse sa te fure si sa nu fie de incredere. M-am uitat la Ekopiro si pare de incredere. Plus multi am vazut ca recomanda doar ca nu prea raspund la telefon cei de pe site. Poate pentru ca multa lume comanda de acolo si sunt ocupati.Deci fa cu plata la domiciliu asa e cel mai bine! 12 lei in plus nu e asa mult. Plus ce e mai bine? Iti pierzi toti banii vreo 50-100 lei? Sau mai dai 12 lei in plus?

| Saske96 a răspuns (pentru brokxy):

12 lei adica 30 de lei

| brokxy a răspuns (pentru Saske96):

Depinde de site. eu mi-am comandat de pe un site o bluza am platit 12 lei altii cer 17 altii 20...

| Ursachi_Catalin_1997 a răspuns:

Mie mi se pare bs
Am făcut comanda pe 17.12. 2018 si am pus pe varianta de curier express(2-3 zile)
Si azi e 26 și încă nu mi.a ajuns...
E bune ca am pus ramburs la curier ca daca nu imi luam scam

| crash25 a răspuns (pentru Ursachi_Catalin_1997):

Ai primit AWB? Si eu as vrea sa comand, dar am vazut ca vor onora comenzile dupa 7 Ianuarie, probabil au concediu.

| Ruxi942 a răspuns:

Http://mallcopii.ro/ stiu sigur ca e de incredere in cazul in care ai nevoie de ceva de la ei.