Poti sa iti iei de la digi telefoane bune si sa te incadrezi in pret ( in momentul in care il cumperi ). Apoi in fiecare luna platesti cate putin pana acoperi pretul intreg...
Samsung Galaxy S2. IOs nu prea gasesti pe la 350 si sa fie convenabil. Eu cred ca un S2 e destul de bun + ca la 350 de lei gasesti in stare destul de buna.
Cauta pe aici.....gasesti cateva destul de bune: http://www.rcs-rds.ro/telefoane-mobile
Sau stii alt telefon mai bun si mai fain in aceeasi buget?
Daca mai pui 10 lei iti poti lua Samsung galaxy S 4 mini. Te uiti acolo unde scrie avans
Depinde de cerintele tale....adica ce telefon ai avut, si ce ti-ai dori ( logic....sa fie mai bun decat ce ai avut )
Nu am rds la TV! Si pot sa cumpar telefon cu avans si dupa aia dau lunar o suma de bani? Nu vreau sa mi se faca abonament!
Nu stiu de la cine am TV! Dar stiu ca nu e de la DIgi! Am vazut ca poti sa iti iei telefon prin rata fara abonament!
Nu sunt altele mai stralucite sau cel putin nu stiu eu. Oricum, nici s2 nu gasesti nou cu 350 de lei. Este second-hand dar intr-o stare buna sau foarte buna. Cauta pe olx.ro si poate gasesti ceva din orasul tau. Iti pot cauta eu daca imi spui prin ce oras locuiesti.
Nu vreau folosit deja! Mai bine cumpar in rate decat unul folosit! As vrea Evolio S4 Cobalt Dual Sim, dar in rate si nu folosit!
Este o alegere destul de buna pentru conditiile tale... Eu prefer telefoanele second deoarece au pretul in jumatate si nu sunt diferente exceptionale. O sa-ti mai dea crash aplicatiile pe telefonul ala dar o sa te descurci.
Specificatiile sunt destul de bune doar ca are 512 mb ram, sa nu te astepti la viteza prea mare. Probabil o sa mearga mai greu cateodata dar dai 350 de lei pe el si il cumperi nou, este convenabil. Esti fata, sunt sigur ca o sa te multumeasca acel telefon
Ala nu e 350 de lei
Dar este chiar foarte bun pentru pretul lui. Probabil nu rezista la socuri dar o husa ar rezolva treaba asta. Daca iti permiti ti-l recomand