Cei mai activi useri din categoria Siguranţa pe Internet pe 4 Decembrie 2024 sunt:
Un linux PC nerecunoscut s-a contactat, de ce imi apare asta pe Instagram? Ce e linux?
Salut! Aveti sau ati avut astazi probleme de conectare la HBO max? Fiindca eu nu ma pot conecta, dupa ce apas conectare imi da eroare, nici macar nu pot sa scriu parola si emailul.
Salutare, vreau sa cumpar un Iphone 13 Pro Max, nu ma intereseaza cati gb are cel mai putin, si nu vreau nou, cat mai ieftin posibil, de unde recomandati sa iau? Funda!
Buna ziua! Am sunat cu numar privat la un anunt pe olx sa fac farsa. Poate politia sa-mi faca ceva, avand in vedere ca nu am injurat sau amenintat persoana?
Cum pot renunta la cheia de acces pentru yahoo
Salut! Am vandut ceva pe okazii si trebuie sa le platesc 7 euro. Ce se intampla daca nu platesc aceasta suma? Multumesc!
Salut, Astăzi am fost amenințat prin messenger, mai exact Facebook pe apel de către Vice Primar? Mi- a spus că mă bate când mă prinde și că de p pe m. mei, cum pot face rost de convorbirea ...? (mai mult)
Salut,ce banci din Romania nu au 3d secure inca pentru platile online?
Daca gasesti o persoana pe Facebook pe care nu o ai in lista ta de prieteni si ii trimiti mai intai mesaje (inainte de a o adauga in lista ta), ea iti poate vedea acele mesaje? Sau trebuie mai intai...? (mai mult)
Daca vizitez profilul de Facebook al unei persoane (care nu e in lista mea de prieteni), acea persoana isi poata da seama cumva ca i- am vizitat profilul? Stiu ca la inceputurile Facebook, acest lucru...? (mai mult)
Buna! Mai demult am pus la vanzare pe olx produse pentru par si primit un mesaj dubios, stiti voi, tepari care fura bani de pe card. Nu am patit nimic pentru ca mi- am dat seama de la inceput ca e teapa....? (mai mult)
Daca pe Facebook fac parte din lista de urmaritori ai unei persoane (deci nu din lista ei de Prieteni), acea persoana daca nu ma are la prietenii ei poate sa imi vada mie, ca urmaritor al ei, pozele...? (mai mult)
Buna tuturor! Am pus astăzi un articol de vânzare pe OLX iar după nici un sfert de oră m- am trezit cu mesaje pe Whatsapp de la așa zisi cumpărători. Cică au plătit produsul și mi- au dat un...? (mai mult)
Buna, TPU. Daca pe Facebook apar in lista de Urmaritori ai unei persoane (si nu in lista ei de Prieteni), acea persoana poate sa imi mai vada mesajele pe care i le trimit in mesagerie (chat- ul privat)?...? (mai mult)
In lista de Facebook a unei fete, persoanele care apar la Urmaritori sunt pusi intentionat de ea acolo? Sau apar acolo in mod automat, doar din cauza faptului ca are un numar prea mare de prieteni (cu...? (mai mult)
Salut TPU, (stiu asta nu e o intrebare dar e o experienta ce vreau sa o impartasesc). Astazi vreau sa va povestesc experienta mea despre cyberbulling si cum am scapat. Totul a inceput acum 2 ani cand...? (mai mult)
Salut! Recent am primit un mail in care imi arata o veche parola si sunt amenintat ca atunci cand am intrat pe "site- uri pentru adulti" mi- a fost deschisa camera si acest "hacker" m- a filmat. "immediately...? (mai mult)
Puteți să-mi oferiți niște denumiri de aplicații ce detectează infecțiile telefonului cu viruși, malware etc? (anti spyware, anti malware etc.)
Bună, as dori sa stiu o informație despre acel site de adulți 18+. Când iti verifica vârsta, iti cere datele cardului, Este sigură treaba aia?
Salut TPU! Mi-a făcut cineva un,, fanpage " (cont pe tik tok) as avea vreo șansa sa aflu cine a făcut contul?
Zilele trecute am luat descarcat un program ce mi se parea suspect dar de prostie tot l- am rulat si a fost un virus. Am doar antivirusul de baza incorporat din windows 10 ce imediat a dat alarma de 7 ...? (mai mult)
Este adevarat ca aplicatiile de facut bani cu telefonul mobil sunt sigure? Am citit aici: https://banimarunti.ro/5- aplicatii- de- facut- bani- cu- telefonul- mobil/ ca mergi pe jos si primesti bani, ...? (mai mult)
Mi- a fost spart contul de Facebook. Atacatorul a schimbat adresa de email și numărul de telefon. Am încercat sa îmi pun pașaportul dar nu a mers... Am nevoie de acel cont ca de pâinea caldă! Ce...? (mai mult)
Cum pot afla cine îmi urmarește profilul de Facebook? De fiecare data cand pun ceva în istorie îmi apare că a vazut- o o persoana care nu aparține din lista mea de prieteni, dar nu specifică cine...? (mai mult)
Am intrat aseară pe contul de Instagram(cel cu mine) pentru că nu prea intru pe el. Când am intrat îmi spunea că am fost deconectată deoarece parola a fost schimbată(nu am schimbat- o).Am apăsat...? (mai mult)
Salut! Am auzit recent de platforma Rose si mi se pare a fi scam; mi se pare mult prea usor de facut bani si as vrea sa stiu daca a reusit cineva sa faca bani din platforma asta sau ii doar un mare...? (mai mult)
Bună! Știe cineva cum pot recupera o parolă veche de Facebook, după ce am resetat-o?
A patit cineva sa trimita bani de pe card pe revolut si sa nu intre imediat? Am trimis de pe un card ING pe Revolut pe la ora 5 si inca nu au intrat, desi din cont au plecat
Buna! Mi-a aparut pana acum de 2 ori ca altcineva s-a conectat de pe contul meu de Instagram. Am schimbat parola dar degeaba. Ce pot face?
Malwarebytes sau Kaspersky total security sau bitdefender total security? Care e mai bun?
Ce parere aveti despre Joom? Este sigur si de incredere? Cu livrarea cum este?
Bună,am primit mesaj de la un cont fake mesaj pe insta și vreau sa știu cine e fără sa ii sparg contul sau ceva.Nu are poze, repere și nici bio, are cinev idee cum pot afla cine e
Salut, dacă îmi pun niște oferte pentru un network online folosit în mod special pentru a pica diferite siteuri sau simple ip-uri care ar fi consecințele din punct de vedere legal.
Heyy! Voiam sa-mi dau comanda de o carte de pe okian.ro si nu prea am vazut review-uri bune si daca ati mai dat comanda de pe acest site ati putea sa-mi spuneti experienta voastra? Mersi :))
Salut, acum ceva timp am făcut un curs de pregătire pentru securitate aeroportuara pentru a- mi da ecuson și domnul care preda a spus că va trebuie sa ne dăm toate conturile noastre de socializare...? (mai mult)
AM NEVOIE DE AJUTOR! Mama si- a luat teapa cu niste adidasi pe care i- a comandat de pe o pagina de Facebook(nu mai stie cum se numeste, nu a primit vreun email de confirmare), iar pe coletul de la fan...? (mai mult)
Am primit si eu mesaj dala cu mesagerie vocala. Am intrat pe un link vreo 5 secunde apoi am iesit. Sunt hecuit sau am scapat ca n-am stat mult? E vreun mod de a afla?
Buna, am primit si eu mesajul acela cu "ai un mesaj vocal". Nu am accesat nici un link sau vreun atașament trimis de numarul acela, tot ce am făcut a fost sa deschid mesajul. Am blocat acel numar...? (mai mult)
Hristos a inviat! Am o intrebare am o probelma cu contul de Instagram mi- a fost blocat contul i- am contacat pe cei de la Instagram si mi- au dat un cod si mau zis sa scriu codul pe o foaie si sa le trimit...? (mai mult)
Vreau sa comand un curier prin intermediul caruia sa vand cateva produse pe OLX. Ce nu inteleg eu este ce reprezinta campul "Valoare ramburs"? By default, e completat cu 1000 lei. Confuzia mea apare...? (mai mult)
Paste fericit tuturor! Am si eu o întrebare a- ți pățit vreodată să nu vă lase să vă conectați la contul de Facebook imi dă eroare. am această problemă de 2 luni si am resetat si telefonul...? (mai mult)
Hey! Dacă am plătit timp de doua luni o suma pe Onlyfans acum cum pot sa ma dezabonez ca să nu mai plătesc?
Salut TPU! In ultimele luni am primit mesaje pe Instagram de la persoane din Africa care mă implora sa le trimit niste bani că cică nu au ce manca sau pentru alte nevoi personale. M- am uitat pe fiecare...? (mai mult)
Bună! A- ți auzit cumva de site- ul rosiistricate.com? Am vazut ca platesc pentru a urmari trailere. si dupa 3 zile de proba faci 20 de euro. dupa cele 3 zile de proba trebuie sa cumperi primul rank ...? (mai mult)
Buna! Am vazut zilele trecute o reclama pe Facebook la un site denumit rosiistricate.com! Ei promit ca platesc pentru a te uita la filme si trailere. Am 20 de euro in cont dar imi e teama sa ii scot! Stiti...? (mai mult)
Salut,dacă am câștigat la un concurs, un cont de Netflix și dacă mă conectez pe acel cont, este cumva posibil ca persoana care deține contul sa îmi poată hackui telefon meu?
Recent am dat o scanare cu Emsisoft si cu stupoare aflu ca de fapt chiar antivirusul Avast are un trojan infiltrat chiar de el, de producator. Intrucat fisierul.dat nu se regasea in carantina antivirusului...? (mai mult)
Teapa olx, am cumparat o pereche de airpods pro si aparent sunt fake, au venit sigilate livrare cu verificare, am platit ramburs si numele e fake, nr de tel la fel, iar adresa scrie "fan courier"....? (mai mult)
Salut! Pe la sfârșitul lui februarie am avut un apel video pe Facebook cu un prieten care e plecat în străinătate.Toate bune și frumoase numai că prietenul meu mi- a spus că a mai auzit niste ...? (mai mult)
Salutare TPU, este posibil ca un hacker sa sparga un grup de whatsapp? Nu stiu cum sa caut pe net sa aflu
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
CyberDune28 întreabă:
Mindfulness întreabă:
sabin89 întreabă:
DanielmanRO întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
Nu s- ar ntmpla nimic, doar c? trebuie s? fii sincer cu tine ?i s? te ntrebi dac? tu chiar l vei da n sesiunile viitoare. Adic? ar trebui chiar s? nve?i pe bune ?i s?- l iei. Dar eu zic s? ncerci...... (mai mult)
Gilmore Girls
Te consideri un fan adevarat al fetelor Gilmore? Hai sa vedem cat de multe stii despre ele!