Cei mai activi useri din categoria Siguranţa pe Internet pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
De ce pe Instagram imi dau follow oameni random si imi zic ca daca le dau paypalu meu o sa imi dea 3000$ si cum imi gasesc aia contul?
Dacă scot cablu din DVR ( camere de supraveghere) perioada care este scos cablu mai filmează ( inregistreaza) sau filmează dar nu se vede nimic cât timp este scos cablu din DVR?
De ce unele persoane de pe Instagram cu conturile private au sute si chiar mii de urmaritori daca au postate doar una sau doua fotografii (unele aparand chiar si cu 0 fotografii)? Care e explicatia?
Buna, TPU. Nu inteleg o chestie. De ce la unele poze pe care le postez pe Instagram primesc aprecieri si din partea unor persoane care nu sunt in lista mea de urmaritori? Cum le apar acestor persoane ...? (mai mult)
Stiti cumva daca pe Instagram se pot face albume de fotografii ca pe Facebook? Sau acolo doar se posteaza/distribuie fotografii, acestea adunandu-se toate la un loc in Postari?
Salut! Care-i faza cu testele giveaway de pe Instagram? Gen alea in care daca ghicești un număr dintr-o primești nu știu câți bani. E o escrocherie?
Salut! Utilizez aplicația Stremio de mult timp în țară. Am utilizat- o fără probleme și în Germania. Doar că, într- o zi, mi- a venit o scrisoare, prin care mi se aduce la cunoștință că...? (mai mult)
Buna! Am incercat sa comand ceva de pe berskha iar cand pun strada nu imi arata strada in orasul meu.ori introduc numele gresit ceea ce mi se pare imposibil, ori nu livreaza in toata tara? Vi s- a intamplat...? (mai mult)
Salut, am o problemă dacă mă puțeți ajuta vă rog frumos. Am dat poză cu buletinul unei pretinse firme de angajare și după aceea aceștia s- au evaporat. Se pot face credite sau contracte cu datele...? (mai mult)
Bună! A comandat cineva vreodată de pe site ul Born2be RO? Este un site sigur?
Un linux PC nerecunoscut s-a contactat, de ce imi apare asta pe Instagram? Ce e linux?
Salut! Aveti sau ati avut astazi probleme de conectare la HBO max? Fiindca eu nu ma pot conecta, dupa ce apas conectare imi da eroare, nici macar nu pot sa scriu parola si emailul.
Salutare, vreau sa cumpar un Iphone 13 Pro Max, nu ma intereseaza cati gb are cel mai putin, si nu vreau nou, cat mai ieftin posibil, de unde recomandati sa iau? Funda!
Buna ziua! Am sunat cu numar privat la un anunt pe olx sa fac farsa. Poate politia sa-mi faca ceva, avand in vedere ca nu am injurat sau amenintat persoana?
Cum pot renunta la cheia de acces pentru yahoo
Salut! Am vandut ceva pe okazii si trebuie sa le platesc 7 euro. Ce se intampla daca nu platesc aceasta suma? Multumesc!
Salut, Astăzi am fost amenințat prin messenger, mai exact Facebook pe apel de către Vice Primar? Mi- a spus că mă bate când mă prinde și că de p pe m. mei, cum pot face rost de convorbirea ...? (mai mult)
Salut,ce banci din Romania nu au 3d secure inca pentru platile online?
Daca gasesti o persoana pe Facebook pe care nu o ai in lista ta de prieteni si ii trimiti mai intai mesaje (inainte de a o adauga in lista ta), ea iti poate vedea acele mesaje? Sau trebuie mai intai...? (mai mult)
Daca vizitez profilul de Facebook al unei persoane (care nu e in lista mea de prieteni), acea persoana isi poata da seama cumva ca i- am vizitat profilul? Stiu ca la inceputurile Facebook, acest lucru...? (mai mult)
Buna! Mai demult am pus la vanzare pe olx produse pentru par si primit un mesaj dubios, stiti voi, tepari care fura bani de pe card. Nu am patit nimic pentru ca mi- am dat seama de la inceput ca e teapa....? (mai mult)
Daca pe Facebook fac parte din lista de urmaritori ai unei persoane (deci nu din lista ei de Prieteni), acea persoana daca nu ma are la prietenii ei poate sa imi vada mie, ca urmaritor al ei, pozele...? (mai mult)
Buna tuturor! Am pus astăzi un articol de vânzare pe OLX iar după nici un sfert de oră m- am trezit cu mesaje pe Whatsapp de la așa zisi cumpărători. Cică au plătit produsul și mi- au dat un...? (mai mult)
Buna, TPU. Daca pe Facebook apar in lista de Urmaritori ai unei persoane (si nu in lista ei de Prieteni), acea persoana poate sa imi mai vada mesajele pe care i le trimit in mesagerie (chat- ul privat)?...? (mai mult)
In lista de Facebook a unei fete, persoanele care apar la Urmaritori sunt pusi intentionat de ea acolo? Sau apar acolo in mod automat, doar din cauza faptului ca are un numar prea mare de prieteni (cu...? (mai mult)
Salut TPU, (stiu asta nu e o intrebare dar e o experienta ce vreau sa o impartasesc). Astazi vreau sa va povestesc experienta mea despre cyberbulling si cum am scapat. Totul a inceput acum 2 ani cand...? (mai mult)
Salut! Recent am primit un mail in care imi arata o veche parola si sunt amenintat ca atunci cand am intrat pe "site- uri pentru adulti" mi- a fost deschisa camera si acest "hacker" m- a filmat. "immediately...? (mai mult)
Puteți să-mi oferiți niște denumiri de aplicații ce detectează infecțiile telefonului cu viruși, malware etc? (anti spyware, anti malware etc.)
Bună, as dori sa stiu o informație despre acel site de adulți 18+. Când iti verifica vârsta, iti cere datele cardului, Este sigură treaba aia?
Salut TPU! Mi-a făcut cineva un,, fanpage " (cont pe tik tok) as avea vreo șansa sa aflu cine a făcut contul?
Zilele trecute am luat descarcat un program ce mi se parea suspect dar de prostie tot l- am rulat si a fost un virus. Am doar antivirusul de baza incorporat din windows 10 ce imediat a dat alarma de 7 ...? (mai mult)
Este adevarat ca aplicatiile de facut bani cu telefonul mobil sunt sigure? Am citit aici: https://banimarunti.ro/5- aplicatii- de- facut- bani- cu- telefonul- mobil/ ca mergi pe jos si primesti bani, ...? (mai mult)
Mi- a fost spart contul de Facebook. Atacatorul a schimbat adresa de email și numărul de telefon. Am încercat sa îmi pun pașaportul dar nu a mers... Am nevoie de acel cont ca de pâinea caldă! Ce...? (mai mult)
Cum pot afla cine îmi urmarește profilul de Facebook? De fiecare data cand pun ceva în istorie îmi apare că a vazut- o o persoana care nu aparține din lista mea de prieteni, dar nu specifică cine...? (mai mult)
Am intrat aseară pe contul de Instagram(cel cu mine) pentru că nu prea intru pe el. Când am intrat îmi spunea că am fost deconectată deoarece parola a fost schimbată(nu am schimbat- o).Am apăsat...? (mai mult)
Salut! Am auzit recent de platforma Rose si mi se pare a fi scam; mi se pare mult prea usor de facut bani si as vrea sa stiu daca a reusit cineva sa faca bani din platforma asta sau ii doar un mare...? (mai mult)
Bună! Știe cineva cum pot recupera o parolă veche de Facebook, după ce am resetat-o?
A patit cineva sa trimita bani de pe card pe revolut si sa nu intre imediat? Am trimis de pe un card ING pe Revolut pe la ora 5 si inca nu au intrat, desi din cont au plecat
Buna! Mi-a aparut pana acum de 2 ori ca altcineva s-a conectat de pe contul meu de Instagram. Am schimbat parola dar degeaba. Ce pot face?
Malwarebytes sau Kaspersky total security sau bitdefender total security? Care e mai bun?
Ce parere aveti despre Joom? Este sigur si de incredere? Cu livrarea cum este?
Bună,am primit mesaj de la un cont fake mesaj pe insta și vreau sa știu cine e fără sa ii sparg contul sau ceva.Nu are poze, repere și nici bio, are cinev idee cum pot afla cine e
Salut, dacă îmi pun niște oferte pentru un network online folosit în mod special pentru a pica diferite siteuri sau simple ip-uri care ar fi consecințele din punct de vedere legal.
Heyy! Voiam sa-mi dau comanda de o carte de pe okian.ro si nu prea am vazut review-uri bune si daca ati mai dat comanda de pe acest site ati putea sa-mi spuneti experienta voastra? Mersi :))
Salut, acum ceva timp am făcut un curs de pregătire pentru securitate aeroportuara pentru a- mi da ecuson și domnul care preda a spus că va trebuie sa ne dăm toate conturile noastre de socializare...? (mai mult)
AM NEVOIE DE AJUTOR! Mama si- a luat teapa cu niste adidasi pe care i- a comandat de pe o pagina de Facebook(nu mai stie cum se numeste, nu a primit vreun email de confirmare), iar pe coletul de la fan...? (mai mult)
Am primit si eu mesaj dala cu mesagerie vocala. Am intrat pe un link vreo 5 secunde apoi am iesit. Sunt hecuit sau am scapat ca n-am stat mult? E vreun mod de a afla?
Buna, am primit si eu mesajul acela cu "ai un mesaj vocal". Nu am accesat nici un link sau vreun atașament trimis de numarul acela, tot ce am făcut a fost sa deschid mesajul. Am blocat acel numar...? (mai mult)
Hristos a inviat! Am o intrebare am o probelma cu contul de Instagram mi- a fost blocat contul i- am contacat pe cei de la Instagram si mi- au dat un cod si mau zis sa scriu codul pe o foaie si sa le trimit...? (mai mult)
Vreau sa comand un curier prin intermediul caruia sa vand cateva produse pe OLX. Ce nu inteleg eu este ce reprezinta campul "Valoare ramburs"? By default, e completat cu 1000 lei. Confuzia mea apare...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Personaje negative din filme
Antieroii raman intotdeauna in memoria noastra. Voi pe cati dintre ei vi-i mai amintiti?