Am instalate 1) McAfee Security Scam Plus 2) Reimage PC Repair Online 3) Hitman Pro 3.8 4) Avast Free Antivirus 5) Bitfender Free Antivirus
Avast tot imi zice ca versiunea gratis e terminata si imi propune sa achit lunar 2-3 euro, am virusi si simt asta si imi trebuie un program urgent, la toate cele enumerate s-a terminat versiunea trial de 30 zile.
Reinstalezi windows-ul cu formatare de hard disk.
Si nu mai intri pe site-uri p0rn0 sau de alta natura dubioasa decat in modul incognito.
Da, ai luat 5 antivirus ai făcut tot praf pentru că rulează toate unul peste altul. Daca vrei ceva calitate plătești, gratis nu găsești nimic cu adevărat bun care sa rezolve cu adevărat problemele. E greu sa dai 100 lei de exemplu pentru 1 an si să îți știi calculatorul sigur? Sau când băgați în jocuri sute nu se compara . Recomand Kapersky și Malwarebytes. Și, șterge prietene antivirus alea, o să îți faci calculatorul praf și dacă nu ai viruși daca stai așa.
Mai bine stergi **tot** si re-intalezi Windows ( versiunea cea mai noua de preferat )
Personal folosesc Win7 fara niciun antivirus, si nu am nicio problema, mai ales ca nu intru pe site-uri gen chingchong.club sa descarc jocuri / programe / etc.
Salut, eu folosesc MalwareBytes. Este gratis, si bun. Plus ca are o versiune premium trial de vreo 14 zile.