Salut, eu folosesc MalwareBytes. Este gratis, si bun. Plus ca are o versiune premium trial de vreo 14 zile.
Am instalate 1) McAfee Security Scam Plus 2) Reimage PC Repair Online 3) Hitman Pro 3.8 4) Avast Free Antivirus 5) Bitfender Free Antivirus
Avast tot imi zice ca versiunea gratis e terminata si imi propune sa achit lunar 2-3 euro, am virusi si simt asta si imi trebuie un program urgent, la toate cele enumerate s-a terminat versiunea trial de 30 zile.
Mai bine stergi **tot** si re-intalezi Windows ( versiunea cea mai noua de preferat )
Personal folosesc Win7 fara niciun antivirus, si nu am nicio problema, mai ales ca nu intru pe site-uri gen chingchong.club sa descarc jocuri / programe / etc.
Da, ai luat 5 antivirus ai făcut tot praf pentru că rulează toate unul peste altul. Daca vrei ceva calitate plătești, gratis nu găsești nimic cu adevărat bun care sa rezolve cu adevărat problemele. E greu sa dai 100 lei de exemplu pentru 1 an si să îți știi calculatorul sigur? Sau când băgați în jocuri sute nu se compara . Recomand Kapersky și Malwarebytes. Și, șterge prietene antivirus alea, o să îți faci calculatorul praf și dacă nu ai viruși daca stai așa.
Reinstalezi windows-ul cu formatare de hard disk.
Si nu mai intri pe site-uri p0rn0 sau de alta natura dubioasa decat in modul incognito.