Cred că trebuie să iei în considerare posibilitatea ca cei de la Facebook să fie mai deștepți decât tine.
Nu au nicio obligatie sa-l dea si cel mai probabil nu o vor face.
Pai nu vreau neapărat contul, voiam sa stiu de ce sunt dezactivate ei celelalte conturi pe care le fac
Si eu sunt curios, de ce ai fost banat
daca raspunzi sincer, promit ca te ajut, si chiar sunt solutii, PE BUNE
Exista anumite metode prin care sunt identificate conturile false, nu stiu nici eu sa ti le spun exact, dar sunt destul de bune. Iar daca le raportezi ca au facut o eroare inchizand contul, se poate ajunge pana in punctul in care sa ti se ceara o poza cu cartea de identitate pentru a se confirma ca e vorba de o persoana reala.
Teoretic ce spui tu e banare pe baza de IP. Cum recunosc IP-ul si vad ca acceseaza un cont, il inchid si pe acela. Ceea ce inseamna ca ai cam comis-o la modul serios...
DUDE, un telefon mobil la digi isi schimba IP-ul de fiecare data cand se restarteaza sau ii dezactivezi/reactivezi date mobile sau mod avion, de asemenea la internetul fix, de fiecare data cand conectezi/reconectezi internetul (scoti fir de internet, restartezi router, etc.)
deci, daca ce spui tu ar fi adevarat atunci.
TOTI CLIENTII DIGI, SI INSASI DIGI, S-AR URCA CU TOATA FANFARA MILITARA PE FACEBOOK SI S-AR JUDECA PANA IN PANZELE ALBE
pentru ca ban per IP dat unuia ar insemna ca TOTI CEILALTI CARE AR PRIMI ACELASI IP DUPA AIA, SI-AR LUA BAN!
CE SPUI TU **NU EXISTA**... PUNCT!
insa in continuare astept sa imi spuna de ce si-a luat ban daca vrea rezolvari... CA SUNT ~~~~
Salut!
Facebook dezactivează conturi atunci când unul sau mai mulți din termenii și condițiile lor de utilizare au fost încălcați. Poți citi mai multe despre aceștia aici: https://ro-ro.facebook.com/legal/terms, în special în categoria "3. Angajamentele dvs. față de Facebook și față de comunitatea noastră". Primul cont pe care l-ai făcut a fost închis din cauza unuia dintre motivele de aici sau poate fi într-adevăr și o eroare.
Restul conturilor pe care le-ai făcut au fost închise, cel mai probabil, pentru că încălcau acest angajament: "Nu puteți utiliza Facebook dacă am dezactivat anterior contul dvs. din cauza unor încălcări ale condițiilor sau politicilor noastre."
Dacă, după ce le-ai citit, consideri în continuare că nu ai încălcat nicio prevedere din lista respectivă, atunci îți recomand să completezi "Formularului pentru a solicita o revizuire" pe care îl găsești aici: https://ro-ro.facebook.com/help/103873106370583 (imediat sub "Ce pot face dacă am contul dezactivat?"). Îți recomand să scrii datele pentru contul tău inițial, primul care ți-a fost dezactivat, pentru că pentru restul ai încălcat condiția menționată mai sus.
Sper că vei reuși să rezolvi problema.