Este un virus, relaxeaza-te! Trebuia sa iti dai seama ca e vrajeala in momentul in care spune ca publica informatii pe care tu nu le ai pe telefon, informatii bancare. Vezi ca mai e un virus care spune ca ai vizionat filme pedofile si va publica aceasta informatie pe Facebook daca nu platesti 500 de euro! Si aia e o vrajeala ordinara!
De fapt pe internet nu trebuie sa crezi ce vezi, trebuie sa observi, analizezi si verifici din mai multe surse.
Buna. Ai putea instala ad block pentru a nu mai fi redirectionata catre anumite pagini, care. da, contin virusi. O zi buna!
Multumesc,dar voiam sa stiu daca poate publica informatii bancare
Nu iti face griji, iti poate citi de pe telefon doar date despre el sau conexiunea la internet +locatia in rest nu poate extrage date personale/poze/conturi. Daca iti mai apare o astfel de pagina o inchizi si iti continui treaba, din pacate nu prea exista o rezolvare pentru ele(din cate stiu eu).
Avertizari de genul primesc si eu de obicei cand intru pe Chrome, eu le inchid pur si simplu si nu ptesc nimic. Ignora-le, sunt degeaba don't worry.
Buna,
Acel mesaj era cel mai probabil un virus sau un mesaj pop-up. Nu trebuie sa iti faci griji! Daca nu ai introdus nicaieri datele tale bancare, atunci acestea nu pot fi facute publice.
Pe viitor, incearca sa folosesti un program antivirus.