DuckDuckGo este un motor de căutare. Poți opta pentru el și în Google Chrome sau in alte browsere care permit schimbarea motorului de căutare. Într-adevăr nu te urmărește dar rezultatele căutării sunt mai slabe decât cele furnizate de Google.
Dacă vrei să navighezi fără reclame și să nu-ți fie depistată locația îți recomand Opera Browser: are AdBlock inclus și VPN gratis nelimitat.
Eu as sugera Brave Browser+Nord VPN.
Asta daca ai motive serioase sa-ti ascunzi IP-ul.
Daca vrei doar filtrare de reclame - Brave browser cu duckduckgo.
Doar pentru reclame că sunt foarte enervante. Mulțumesc de info.
Browserul DuckDuckGO, a fost lansat recent, si da, folosesc motorul duckduckgo, de foarte mult timp, si am facut diferite studii asupra lui, duckduckgo, se foloseste pentru o confidentialitate foarte puternica, nu e de mirare, ca chiar browserul tor il integreaza ca ce a mai solida alternativa de search engine, mai ales varianta onion, care este o bestie.
Duckduckgo, nu colecteaza date despre tine, ce cauti pe internet, si etc, pentru a distribuii informatiile cate alte companii contra schimburi, este un browser si in acelasi timp un motor de cautare, foarte solid pentru cei care vor sa-si pastreze confidentialitatea puternic! Si da, blocheaza reclamelele, dar nu intr-un mod foarte agresiv, ca Brave, si trackere, este eficent! Si da, folosind duckduckgo, si varianta lor premium sau vip nu stiu exact cum e denumita, ofera o confidentialitate puternica, si nu esti urmarit de servici tarte ce faci tu pe internet!
Daca vrei un browser, foarte agresiv in blocarea reclamelor, este Brave! Vine direct, integrat ca un adblock mega eficient!
Nu stii despre ce vorbesti man, Opera in ultimii ani, a pierdut foarte mult si a cazut, mai ales ca are o reputatie proasta, privind monetizarea, politica de confidentialitate, lucrurile din trecut, Opera a fost acuzat, ca a vandut informatiile utilizatorilor si a partajat informatii cu tarti, si adblock inclus cred ca are doar versiunea GX, mare chestie, asa isi spala ei trecutul, adugand o functie de adblock, si un vpn trash integrat, care nu stii daca are scurgeri de informatii, sau cine stie monitorizeaza vreo cateva companii ce fac utilizatori pe internet ))
Numai folosii AI-ul, sa generezi raspunsuri aneu!