Comenzile de pe Aliexpress ajung mai greu, dar n-am mai auzit niciodata sa nu mai vina deloc. Dar sa zicem ca nu mai ajunge, vorbesti cu adminul de la site si-i comunici problema. El trebuie sa stie in ce stare se afla comanda ta!
Deschizi disputa sau vorbești cu chinezul, in engleză, sa îți prelungească termenul de livrare. daca nu, deschizi disputa și îți Primești banii înapoi.
Și mai am o întrebare am dat o comanda dar vânzătorul nu mi-a aprobat-o de 3 zile. Mai trimite comanda sau doar mi-a durat banii. Deși a primit calificative pozitive la produsul comandat.
Banii nu are cum sa ti-i fure, pentru ca eii se duc intr-un cont si dupa ce este toata lumea multumita, isi ia bani vanzatorul! poti intra pe un admin si sa-l intrebi ce se intampla!
Pe Aliexpress NU poti sa dai comanda!
Pe Aliexpress cumperi si platesti integral inainte, inclusiv transportul, daca vrei sa-ti vina marfa.
Buna,
Daca nu primesti coletul trebuie sa anunti websitul si iti poti primi banii inapoi. Mai multe detalii aici https://sale.aliexpress.com/......HuU9Ji.htm
anonim_4396 întreabă:
dan09 întreabă: