Si eu am aceeasi problema de cateva ore. o fi ceva de la Facebook am crezut ca sunt singura care are problema asta.Mie doar pe laptop nu imi merge, pe telefon merge ok.
Merge, la mine prin Explorer dar nu si pe Chrome
Da; de pe Chrome. Dar pe Explorer observ ca merge Facebookul
Chrome a redevenit activ pe Facebook, in urma cu cateva secunde.
bafta si voua!
O fi fost ceva eroare specifica fratilor de la Chrome. Si eu cautam ca o disperata raspunsuri pe net mai devreme )
Acum merge intr-adevar ca deja incepeam sa ma enervez ca mie de cateva ore nu imi mergea. Eu mi-am instalat si mozilla firefox si le folosesc in paralel. Mie de mai mult timp nu imi merge bine Chrome desi e actualizat, daca imi mai da multe erori cred ca trec la mozilla sau alt browser. Deocamdata ii mai dau o sansa. Bine ca s-a rezolvat deocamdata.
Si eu patesc la fel. Chiar am lasat mesaj dar nu mi-a raspuns nimeni. Ai rezolvat? Eu am sters si istoricul, am reinstalat chrome si degeaba. Cum am putea rezolva? E frustrant!
Off.ce bine e sa aflu ca nu sunt singura in aceasta situatie. Chiar ma gandeam sa rog pe cineva sa imi reinstaleze windows-ul ca ma gandeam ca am prins vreun virus de pe undeva. Si eu mi-am instalat mozilla, am dezinstalat si reintalat chrome si degeaba la fel facea. Acum vad ca e ok, sper sa dureze si sa nu faca iar asa ca este foarte enervant.
Buna,
Iti recomandam sa iti instalezi ultima versiune a browserului web si sa stergi Istoricul (in special Chache-ul si Cookie-urile).
Am întâlnit și eu această problemă când am făcut streaming pe YouTube. Această eroare ar apărea în aproape toate browserele. Este o problemă de internet, în special de căutare DNS. Am găsit un ghid și funcționează pentru mine. Poți încerca și tu.
Ghid: Cum să remediați eroarea „Acest site nu poate fi accesat" atunci când redați în flux YouTube pe Chrome?