| Alv4r0 a întrebat:

Doamne ajuta!
Întreb și eu pentru mine in general poate afla și ceilalți.
Sunt șofer pe ambulanță fac parte din M.a.i
Am cunoscut o fata care are un prieten și este polițist. eu fiind șofer pe ambulanță și fac parte tot din m-a i poate să mi facă ceva?

Legat de aceasta va spun că nu mi-a spus la început acest aspect că astfel nu mă mai implicam. și vreau doar sa vă întreb dacă poate să mi se întâmple ceva, fiind și eu tot în Ministerul Afacerilor Interne că și această persoană fiind prietenul ei.

Mulțumesc pentru informații, voiam doar să clarific și să-mi cer scuze!

multumesc s-aveți o zi frumoasa! fără incidente și probleme!

Răspuns Câştigător
| johnnny123 a răspuns:

Din punct de vedere legal nu are ce să ți se întâmple, dacă asta întrebi. Nu ai încălcat nicio lege și nici nu cred că există vreun regulament MAI care să spună că un angajat MAI nu are voie să se combine cu prietena unui alt angajat MAI.

Dar lăsând partea legală la o parte, nu avem noi de unde să știm cine este ăla și ce poate să-ți facă.

Dacă are ceva influență și cunoaște oameni pe acolo, este posibil să-ți facă viața grea la serviciu. La fel cum este posibil și să-ți facă probleme în privat, dacă este genul ăla de om.

4 răspunsuri:
| DenDenX a răspuns:

Nu cred că vei avea probleme legale, doar daca se va lua de tine cumva..atunci îți dai seama.

Dar așa nu este o lege care să spună asta, dar totuși nu e prea normal ce se întâmplă aici

| Doru51 a răspuns:

Nu cred că poate să îți facă ceva, in niciun caz ceea ce-i faci tu prietenei comune?
Acum la modul serios, depinde ce funcție are tipul, dacă are intenții serioase cu fata, că altfel poate -i faci un serviciu, îl ajuți

| Kufu95 a răspuns:

Adică băiatul acela să fie gelos și să ia vreo măsură ca tu să fi dat afară?

| Cipi1212 a răspuns:

Nu este bine să fii cu o fată care are prieten.