Blureaza celelalte date. Tot ce e important e poza si numele banuiesc.
Nu vad ce relevanta are CNP-ul, localitatea, judetul, etc pentru un cont de Instagram. Nu pot sa vada al cui este un cont dupa CNP. Doar dupa nume si poza.
Cum a zis un alt utilizator mai jos. Blurezi CNP-ul si alte date confidentiale si e ok asa. Dar, nu stiu cat de mult te poate ajuta si politia. Eu stiu ca, daca mai multi utilizatori ai Instagramului dau report la acel cont, se va sterge. Pune-ti toti prietenii sa dea report si vezi ce se intampla
Staff-ul de la Instagram nu dă doi bani pe ce scrie în buletinul tău, așa că trimite-le poză liniștită. Dar fii 100% sigură că le trimiți lor și nu vreunui cont dubios. Dacă ești paranoică, blurează cum au spus ceilalți utilizatori.
Am avut și eu ceva problemă cu Facebook-ul și a trebuit să trimit poză. Mi-am și falsificat buletinul. Un fleac, nu am pățit nimic.
Bună!
Atât timp cât introduci poza cu actul tău de identitate într-o pagină securizată a Instagram, atunci nu ai de ce să îți faci griji. Aceștia nu vor folosi datele tale decât pentru a îți confirma identitatea.
Dacă mai întâmpini probleme sau situații mai dificile, ne poți scrie la ajutor@oradenet.ro sau pe pagina de Facebook www.facebook.com/SigurPeNet